2777
2789

ولش کن بابا دوست کیلویی چنده اونا اصلا دوست نبودن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رفتار زشتی داشتن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

دلم گرفته بود تاپیک اون سال را خوندم ،حس کردم باید حرف بزنم تا روحیم بهتر بشه

من هیچ وقت به ولن اهمیت نمی‌دادم تا امسال که همون روز همسرم گفت برو گل بگیر برای مزار مادرش .برای اولین بار تو این روز گلفروشی رفتم توهمه رد سنی چه خانم چه آقا درحال خرید گل بودن تا خود خونه غصه خوردم 

چه رفتار زشتی داشتن

قطع رابطه هستم با همشون 

الان سطح مالی زندگیم از همشون بهتره ولی مونده رو دلم 

گرچه همسرم همیشه نادیده گرفته و هیچ مناسبتی تکون به خودش نداده

اولا یادت باشه همه چیزونگی به بقیه

میتونستی الکی بگی گرفته ولی خونست یا ازین حرفا

ثانیا اونا شعور نداشتن  و بخاطر ۴ تا آدم اینجوری خودتو ناراحت نکن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من هیچ وقت به ولن اهمیت نمی‌دادم تا امسال که همون روز همسرم گفت برو گل بگیر برای مزار مادرش .برای او ...

من با یه نفر طلافروشی شریکی دارم 

میبینم میان ولنتاین سراغ کادو وباکس گل و شکلات و عروسک گرفتن دلم می‌گیره