2777
2789

بگو جانم شاید بتونم کمکت کنم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها من دو روزه که چله حدیث کسا رو شروع کردم . روز اول بعدظهر خوندم روز دوم ساعت12 شب یادم افتاد که بخونم .میخواستم بدونم حتما باید تا قبل نیمه شب شرعی می‌خوندم ؟الان چله م بهم خورده ‍؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دو روزه که چله حدیث کسا رو شروع کردم . روز اول بعدظهر خوندم روز دوم ساعت12 شب یادم افتاد ک ...

نه عزیزم مگر اینکه حتما گفته باشن جزو شروط چله باشه ، اما خیلی خوبه یه تایم مشخص داشته باشه 

بچه ها منتظر راهنماییتونم

عزیزم خدا که این‌جوری نیست بگه چون یه ساعت این ور اون ور شد حاجتشو نمیدم مگه دوز قرصه که سر تایم دقیق بخونی 

مهم نیتته عیب نداره

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نه عزیزم مگر اینکه حتما گفته باشن جزو شروط چله باشه ، اما خیلی خوبه یه تایم مشخص داشته باشه

ممنونم .یعنی منظورتون اینه که اگه سر یه تایم مشخص بخونم تو حاجت روایی تاثیر داره؟

عزیزم خدا که این‌جوری نیست بگه چون یه ساعت این ور اون ور شد حاجتشو نمیدم مگه دوز قرصه که سر تایم دقی ...

بله کاملا درسته .میگم چون از نیمه شب شرعی گذشته حدودا ساعت 12بود .میگم نکنه روز دیگه حساب بشه؟

بله کاملا درسته .میگم چون از نیمه شب شرعی گذشته حدودا ساعت 12بود .میگم نکنه روز دیگه حساب بشه؟

عیبی نداره عزیزم مهم نیتته

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

درسته .مرسی که خیالمو راحت کردین .الآنم نشستم خوندم .تورو خدا دعا کنید به حاجتم برسم

انشاءالله به هر چی که حاجت دلته اگه به صلاحته برسی عزیزم 🌹