2777
2789
من بی دلیل نیست شرایط اقتصادی سخت شده عصابم بهم ریخته تا همین الان داشتم دعوا میکردم گلوم پاره شد

دلم برا خودمون میسوزه من واقعا الان بابامو درک میکنم حتی عذاب وجدانم دارم من وقتایی که حقوق میگیرم با این شرایط دلم نمیاد یه قرونشم خرج کنم ولی بابام هنوزه بهم میگه اگه پول احتیاج داری بگو 

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برا خودمون میسوزه من واقعا الان بابامو درک میکنم حتی عذاب وجدانم دارم من وقتایی که حقوق میگیرم ب ...

ولی من واقعا عصابم ضعیف شده خیلی از کوره در میرم غر میزنم و دعوا میکنم دعوا خیلی بالا میگیره بعدش پشیمون میشم اما چ کنم تو این وضعییت و اوضاع عصابی واسم نمونده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ولی من واقعا عصابم ضعیف شده خیلی از کوره در میرم غر میزنم و دعوا میکنم دعوا خیلی بالا میگیره بعدش پش ...

همیشه با خودم گفتم هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم که خرجمو شوهرمو بده ولی با این اوضاع باید حرفمو پس بگیرم  

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

همیشه با خودم گفتم هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم که خرجمو شوهرمو بده ولی با این اوضاع باید حرفمو پس بگی ...

توام مثل منی🥺همیشه مخالف ازدواج زود بودم ولی الان... 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️