2777
2789
عنوان

زانو درد مادرم 😔

161 بازدید | 15 پست

خواهرا مامانم یه مدت هست زانو درد شدید گرفته اضافه وزن داشت الان یکمی لاغر شده نمی‌دونم بخاطر وزنه یا نه 

پیاده‌روی هم می‌کنه چه پمادی بلدین براش بخرم خوب شه خیلی تو فکر شم اگر تجربه دارین بگین ناراحتم براش خدایا کمک مادرم کن اگر میتونید براش دعا کنید ممنون تون میشم😔

خواهشمندم ازتون هر کسی که اطلاعی داره بهم بگه🙏🏻

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد پیروکسیکام هر چند فقط مسکنه و اگه مشکلی باشه خدایی نکرده این پماد واسه اون موثر نیست

مرسی عزیزم میگیرم براش امیدوارم جواب بده براتون دعا می‌کنم 🧡🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

منم  همیشه دارم

ماساژ بده براش

با روغن سیاه دانه 

اصلا کاری یا حرکتی نزنه رو زانوش

۴ زانو اصلا نشینه.

ابجبم ۲۳ سالشه رفت فیزو تراپی بهتر شد

ما ارثی داریم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
قرص ویتامین دی حتما بهش بده

تاثیری داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روغن سیاهدانه هر شب قبل خواب ماساژ بده 

یه فیزیو تراپی بره 

و ورزش کنه هر روز از نت میتونی دانلود کنی ورزش مناسب برای زانو دردی ها 

اگه مداوم ورزشی بده بهتر میشه 

ولی ورزش باید دائمی بشه 

متاسفانه بیماریه که درمانی ندارد پیشرفت کنه 

خودم با وجود اینه سنم زیاد نیست و بچه ندارم زانو دردی شدم

هر شب با روغن سیاهدانه کل پاهاش از بالا تا پایین رو ماساژ بده خیییلی تاثیر داره ها . اصلا یک شب هم کنار نزاره . اینو خودم امتحان کردم. اگرم رو زمین می‌خوابه حتما رو‌تخت بخوابه و از میز و صندلی برای غذا و نماز استفاده کنه . شنیدم خودم هر روزه پودر سنجد با شیر محلی هم خیلی تاثیر گذاره

منم همیشه دارمماساژ بده براشبا روغن سیاه دانه اصلا کاری یا حرکتی نزنه رو زانوش۴ زانو اصلا نشینه.ابج ...

چشم عزیزم ممنون خدا خیرتون بده امیدوارم خواهرت هم بهتر شده🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روغن سیاهدانه هر شب قبل خواب ماساژ بده یه فیزیو تراپی بره و ورزش کنه هر روز از نت میتونی دانلود کنی ...

انشالله که خوب شی عزیزم واست دعا می‌کنم 🤲🏻 به امید خدا خوب میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر شب با روغن سیاهدانه کل پاهاش از بالا تا پایین رو ماساژ بده خیییلی تاثیر داره ها . اصلا یک شب هم ک ...

چشم مرسی💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادره منم زانوش خیلی درد میکرد و اصلا نمیتونست راه بره بردیمش مطب دکتر مجید قربان زاده و برای مادرم تعویض مفصل زانو انجام دادن و الان راه رفتنش آسون شده و خیلی راحت می‌تونه راه بره