2777
2789
عنوان

iui در جهاد دانشگاهی

165 بازدید | 4 پست

سلام

کیا تو مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز آی یو آی کردن و راضی بودن؟

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

با اجازه استاتر عزیز هیچ کس بخاطر ارزون بودن خدمات با الزهرا ی تبریز  ای وی اف شروع نکنه منم ی بخشی از عمرمو تلف کردم الان میبینم انگار اصلا کسی اونجا جواب نمیگیره هرکی میاد باز چن وقت دیگه میبینی منفی شده و باز برای بار ۴ یا پنج اومده

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

با اجازه استاتر عزیز هیچ کس بخاطر ارزون بودن خدمات با الزهرا ی تبریز ای وی اف شروع نکنه منم ی بخشی ...

سلام دوستان عزیز

انشالله دامن همگیتون بزودی سبز بشه

بیشتر مشکلات رحمی  زنان و ناباروری بخاطر سردی رحم و غلبه ی مزاجی بوجود میاد (البته در مواردی گرمی رحم هم می‌تونه باشع)

برای رفع این مشکلات باید پاکسازی رحم‌و اصلاح مزاج انجام بدین

ما تو واتساپ گروه آموزشی طب سنتی و زبانشناسی با یه تیم قدرتمند در زمینه مشکلات زنان و ناباروری فعالیت داریم

این پیام رو نیک بگیر و بیا برات زبانشناسی انجام بدیم 

برای اعضای گروه رایگان انجام میشه

لینک رو پی وی تا تلگرام پیام بدین براتون ارسال بشه

tak_1664

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تو گروه عضو شو تا برات رایگان زبانشناسی انجام بدیم و مشکلاتتو بررسی کنیم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

با اجازه استاتر عزیز هیچ کس بخاطر ارزون بودن خدمات با الزهرا ی تبریز ای وی اف شروع نکنه منم ی بخشی ...

ممنون از اطلاع رسانیتون جانم

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام