2777
2789
عنوان

شوهرمو میخوان ببرن کمپ 😭

206 بازدید | 15 پست

بگین چیکار کنم چجوری تحمل کنم من خیلی بهش وابسته م چجوری یه ماه نبینمش الان دوروزه که بهم گفتن شوهرم هنوز پیشمه ولی من همش دارم گریه میکنم تروخدا کسی تجربه داره کمکم کنین🥺🥲

کی ببره یعنی؟

شاغل نیست ؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که وقتی برگرده ترک کرده شمام الان باید تشویقش کنی که ترک کنه 

اعتیادش به چی هست 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

به این فکر کن که وقتی برگرده ترک کرده شمام الان باید تشویقش کنی که ترک کنه اعتیادش به چی هست

متادون وگل

خیلی نگرانش میشم میترسم بلایی سر خودش بیاره

متادون وگلخیلی نگرانش میشم میترسم بلایی سر خودش بیاره

انشاالله که پاک بشن 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

به این فکر کن که وقتی برگرده ترک کرده شمام الان باید تشویقش کنی که ترک کنه اعتیادش به چی هست

دقیقاً 🥰

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

گل جنبه روانی داره ن جسمی

نیاز ب کمپ نیست باید اراده کنه روانشناس ریشه یابیش کنه چرا مصرف داره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

گل جنبه روانی داره ن جسمینیاز ب کمپ نیست باید اراده کنه روانشناس ریشه یابیش کنه چرا مصرف داره

اره ولی تو خونه نمیتونه اکه ترک کنه باز برمیگرده  چون همیشه میره بیرون بارفیقاش اونا همشون میکشن