2777
2789
خب ماهم اینجا باید به فکر خودمون باشیممن واقعا ورزش میکردم دوران بارداری پرخوری نداشتم ماساژ و و ...

خداروشکرمن استراحت بودم ولی بازم شرایطم اوکی بودولی سرضربان قلب نی نی سزارین شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شكم بزرگ بعد زايمان كاملا به ژنتيك و سبك زندگى افراد بستگى داره ربطي به نوع زايمان نداره

فقط به وزن نی نی بستگی داره وزنش زیاد باشه و قبلا هم شکم نداشته باشی بعد زایمان شکم بزرگ میمونه مگه با ورزش

چطور نامه فوبیا گرفتی؟

اون موقع اینطوری بود که باید می‌رفتم پیش دو نفر روانپزشک که هیات علمی دانشگاه باشن ازشون نامه بگیرم که بخاطر ترس شدید، قادر به زایمان طبیعی نیستم(راحت نامه دادن و اذیت نکردن).

نامه‌ها و باقی مدارک رفت توی کمیسیون پزشکی بیمارستانی که قرار بود زایمان کنم و اونا اجازه سزارین دادن.

خداروشکرمن استراحت بودم ولی بازم شرایطم اوکی بودولی سرضربان قلب نی نی سزارین شدم

بله سزارین برای شرایط خاصه همه هم نمیتونن طبیعی زایمان کنن

جاری من از صبح درد شدید کشید تا عصر به زور زایمان طبیعی کرد

خب وقتی نمیشه نباید اصرار کرد

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

که نشه سزارین می کنیم

ماما همراه گرفتم ۱خورده مول گرفت

ب ا پای خودم بدون درد

قرص زیر زبونی

سرم وصل دیگه چقدر تو سرم زدن خدا نیدونخ

وقتی دیدن نمیشه

هی نگه داشتن

دردها از شب شروع

فرداش ماما وظیفه شد انجام داد

یک ساعت ورزش داد

۸تا ۹ صبح

اوج درر

دکترم معاینه آخرو کرد

۷ببعد صداشو شنیدم

که اومده بود زایشگاه

فقط حرف ماما

و بدجنسی شو بگم

بهتون

خودم ۳۹سالمه بچه اولم

واونم سنشو نمیکفت یک جورایی واضع

و معلوم شد ۳۸ ساله مجرد

کلا درکی نداشت

چون حرفش مثل یک تیری بود وسط اون همه درد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

فقط به وزن نی نی بستگی داره وزنش زیاد باشه و قبلا هم شکم نداشته باشی بعد زایمان شکم بزرگ میمونه مگه ...

من دخترم ۳۸۰۰بود ب دنیا اومد رفتم بخیه بکشم مطب شکمم تخته تخت بود

منشیه میگفت چیکار کردی کاش منم سرزایمانم میبستم😂

البته من تو بارداریم ۸کیلو وزن کم کرده بودم هیچی نمیتونستم بخورم ماه اخر یکم غذا میخوردم فقط

بله سزارین برای شرایط خاصه همه هم نمیتونن طبیعی زایمان کننجاری من از صبح درد شدید کشید تا عصر به زور ...

اره یکیم اوردن کنارمن ۶سانت بازشده بوداصلادردم نداشت تازه بستری شدگفتن ۶سانتی پرستاراذوق میکردن براش منم بعد۵ساعت رو۲سانت بودم  

من دخترم ۳۸۰۰بود ب دنیا اومد رفتم بخیه بکشم مطب شکمم تخته تخت بودمنشیه میگفت چیکار کردی کاش منم سرزا ...

من پسرم 4500بود 12کیلو وزنم اضافه کردم قبل بارداری شکمم تخت تخت بود چون وزنم نسبت به قدم خوب بود فعلا که یکم شکم دارم ولی مامانم میگه تا سه ماه طبیعیه