2777
2789
شکم بزرگی که بعد زایمان میمونه، فقط بخاطر سزارینهیا طبیعی ام امکان داره اندازه شکم تغییر نکنه؟

کی گفته شکم بزرگ میمونه؟!من بعد سزارین دوم برای کشیدن بخیه رفتم شکمم تخته تخت بود

با مشورت دکترم همون اول شکم بند بستم

سال ۹۳ و ۹۹ سزارین شدم تو خصوصی . هیچی رشوه نگرفت عادی نوشت سزارین

بله اونموقع اگه اشتباه نكنم قانون ممنرعيت سزارين اختياري نيومده بود😢🤦🏻‍♀️

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اونجا ممنوعهاما تو بيمارستان هاي دولتي اونا با زن زائو مثل خيلي ببخشيد حيوون رفتار نميكننچيزي هم ...

بله درست میگین

من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم هر دو هم خصوصی کاملا هم راضی بودم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
علاقه به هيچكدوم ندارم والا😂يكي از يكي بدترناما زايملن طبيعي تو بيمارستان خصوصي همون هزينه سزارين د ...

آبان ماه سال ۱۴۰۲   پارسال ۵میلیون تومان برای زایمان طبیعی دادم دکتر غیر از هزینه بیمارستان

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
برااینکه جای بخیه هاتوشکم زخم میشه میگن اندازه یه بشقاب زخم تشکیل میشه

من تجربه زایمان ندارم ولی طبیعی رو پسند میکنم البته قبلش ورزش قبل بارداری باید انجام داده بشه.چون درد یه لحظه رو ترجیح میدم به خوابیدن۱ماه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

کی گفته شکم بزرگ میمونه؟!من بعد سزارین دوم برای کشیدن بخیه رفتم شکمم تخته تخت بودبا مشورت دکترم همون ...

شكم بزرگ بعد زايمان كاملا به ژنتيك و سبك زندگى افراد بستگى داره ربطي به نوع زايمان نداره

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
بله درست میگینمن خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم هر دو هم خصوصی کاملا هم راضی بودم

اتفاقا من به همه میگم اگر میخواید زایمان طبیعی کنید حتما برین بیمارستان خصوصی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
هزینه اش آنقدر نیست بعدم چرا آدم آنقدر خودشو اذیت کنه هم درد طبیعی بکشه هم سزارین؟اکثر اینا که سزاری ...

من لاغرم شکمم چربی نداشت زودجوش خوردبخیه هام ولی بخیه های توی شکم چی اون دردداره بعدم خونی که ازدست میدی ضعیفت میکنه من نصف موهام ریخت کمردردگرفتم و....

کی گفته شکم بزرگ میمونه؟!من بعد سزارین دوم برای کشیدن بخیه رفتم شکمم تخته تخت بودبا مشورت دکترم همون ...

خداروشکر شما درد نداشتین 

وگرنه من زائو دیدم اسم شکم بندم میومد خون گریه میکرد چه برسه براش ببندیم

بدن با بدن فرق داره ،سزارین اکثرا شکم لاغر نمیشه

اره سزارین خیلی بد میمونهفقط نمیدونم طبیعیم این ریسکو داره که شکم مثل ماه های اخر باشه

من شنیدم میگن شکمو ببندی خیلی موثره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!