پارسال ک دخترش دنیا اومد براش ی النگو دو گرمی گرفتیم. امسال ک پسر من اومد دنیا واسش ی تومن آورد. در صورتی ک وضع مالیشونم خوبه ها،از ما خیلی بالاترن. خیلی ناراحت شدم نمیدونم پیش خودش چی فکر کرده . حس کردم بهم توهین شده.
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایشونم همین طور بنا باشه از دیگران توقع داشته باشی خودت اذیت میشی اینجوری فکر کن که شاید با این اوضاع اقتصادی الان دستش تنگ بوده و نتونسته بیشتر از این مقدار هزینه کنه
عزیزم شما کاری که کردی دلی و بی توقع انجام دادی ایشونم همین طور بنا باشه از دیگران توقع داشته باشی خ ...
بخدا دستاش پر طلا ی عالمه طلا داره. ی عالمه سکه پارسیان و تمام و ربع و نیم داره ، یعنی انقدی ب من عزت نذاشت ی سکه گرمی بده ب پسرم
بخداتا بوده شوهرم همش کمک دستشون بوده تو همه کاراشون خونه سازی و رفت و امد و مراسمات هی ب شوهرم گفتن کاراشونو انجام داده وفت و بی وقت زنگ میزنه فلانی برو براماینو بخر اونو بیار