2777
2789
عنوان

کادو جاریم سوپرایزم کرد

318 بازدید | 20 پست

سوپرایز از نوع ناراحت کننده نه خوشحال کننده.

پارسال ک دخترش دنیا اومد براش ی النگو دو گرمی گرفتیم. امسال ک پسر من اومد دنیا واسش ی تومن آورد. در صورتی ک وضع مالیشونم خوبه ها،از ما خیلی بالاترن. خیلی ناراحت شدم نمیدونم پیش خودش چی فکر کرده . حس کردم بهم توهین شده.

کم اورده.حداقل همون دو تومن میداد گداست جاریت

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اینطورین عمه ی منم اینطوره ما دیدن خونشون ۱ونیم بردیم اینا اومدن ۳۰۰ دادن واقعا ملت خیلی رو دارن فک میکنن وظیفس

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

توخوبی کردن دنبال معامله نباشید

اگه کادو‌میدید از لطفتون باشه نه اینکه طرف از سر وظیفه برگردونه اینجوری راحت تر میتونید کنار بیاید

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بعضیا اینطورین عمه ی منم اینطوره ما دیدن خونشون ۱ونیم بردیم اینا اومدن ۳۰۰ دادن واقعا ملت خیلی رو دا ...

انقد پشیمونم ک اون گادو رو دادم. من انتظار ندارم اونقد برام بیاره گفتم لااقل کادویی بده ک درخور پسرم باشه. الان حس میکنم ارزش و احترام نذاشتن ب پسرم

توخوبی کردن دنبال معامله نباشیداگه کادو‌میدید از لطفتون باشه نه اینکه طرف از سر وظیفه برگردونه اینجو ...

بحث ارزش مادی کادو نیست. بحث احترامه

تو داداشت بچه براش دنیا بیاد ی تومن میدی بهش؟ بنظرت کم نیست؟؟اگ مغازه دار معروفی باشه و خونه و زمین ب اسمت باشه

انقد پشیمونم ک اون گادو رو دادم. من انتظار ندارم اونقد برام بیاره گفتم لااقل کادویی بده ک درخور پسرم ...

دقیقا کارشون خیلی زشت بوده

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

عزیزم شما کاری که کردی دلی و بی توقع انجام دادی 

ایشونم همین طور بنا باشه از دیگران توقع داشته باشی خودت اذیت میشی اینجوری فکر کن که شاید با این اوضاع اقتصادی الان دستش تنگ بوده و نتونسته بیشتر از این مقدار هزینه کنه 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

عزیزم شما کاری که کردی دلی و بی توقع انجام دادی ایشونم همین طور بنا باشه از دیگران توقع داشته باشی خ ...

بخدا دستاش پر طلا ی عالمه طلا داره. ی عالمه سکه پارسیان و تمام و ربع و نیم داره ، یعنی انقدی ب من عزت نذاشت ی سکه گرمی بده ب پسرم

بخدا‌تا بوده شوهرم همش کمک دستشون بوده تو همه کاراشون خونه سازی و رفت و امد و مراسمات هی ب شوهرم گفتن کاراشونو انجام داده وفت و بی وقت زنگ میزنه فلانی برو برام‌اینو بخر اونو بیار