2777
2789
عنوان

املاکی های به درد نخور

102 بازدید | 8 پست

من خیلی وقت پیش ی آگهی گذاشتم دیوار برای خونه ای که می‌خواستیم بفروشیم، ی خانمی زنگ زد از املاک که ما خونه تون رو می‌فروشیم 

بهش گفتم سپردیم ی املاکی دیگه،. گفت همزمان ما هم رووش کار کنیم گفتم نه دیگه به جای دیگه سپردیم

بعد دو دقیقه دوباره زنگ زد، شروع کرد سوال در مورد خونه پرسیدن

الان میگم بقیه رو..... 

چون زیاده همه یجا نمیشه 

خب

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردن سوال پرسیدن که اسم یاختمونتون چیه و... 

گفتم چطور مگه؟! (چون قبلش بهش گفتم خونه رو نمیتونیم بگیم شما مشتری بیارین) 

گفت میخوام بدونم باز واحد فروشی توو اون ساختمون هست 

گفتم نه نیست

باز سوال می‌کرد 

گفتم خانم محترم عرض کردم خونه رو سپردیم املاکی دیگه و میخواییم شما زحمت مشتری بکشید 

گفت من قبلا زنگ زد گفتید روی واحد کار کنیم (دروغ میگفت چون هرکی زنگ زد رو من سیو کردم) 

گفتم اسم املاکتون چیه 

گفت ی املاک توو فلان خیابون

هرچی گفتم اسم املاک چیه، نگفت 

گفت شما به کدوم املاک سپردید و اسم و آدرس اون املاک رو ازم گرفت

آخرش گفت اگر باز مشتری خواستید به من زنگ بزنیم 

گذشت

امروز یکی زنگ زد (آگهی از دیوار پاک شده و من مطمئن نبودم که پاک شده یا هست) 

گفت من املاک م برای واحدی که دیوار گذاشتید 

گفتم نمیفروشیم، منصرف شدیم میخواییم رهن بدیم و.... 

گفت عکساش رو بفرست من مشتری بیارم

گفتم عکس ندارم همون چندتایی که توو سایت گذاشتم، از همونجا بردارید 

گفت خب همونا رو برام بفرست، (نگفت آگهی پاک شده) 

گفت قیمت رهن چند؟ 

گفتم نمیدونم شما قیمت دارید؟ 

_آره قیمت اون منطقه توو دست منه

+خب چند؟ 

_ شما چند میدی؟ 

+ آقا من میگم که قیمت نمیدونم اصلا چنده، شما که میدونی، من از شما دارم سوال میپرسم (دیگه واقعا عصبی شده بودم)

_ نهایتا 400 تومن (دروغ میگفت، من قیمت ندارم اما سال قبل همونجا رو 70چ قیمت کردن، چون من گفتم نمیدونم کاملا داشت سواستفاده میکرد) 

خلاصه قرار شد براش عکس بفرستم 

واتساپ پیام داد که عکسا رو بفرستید 

پشت بندش همون املاکی که اول گفتم (اصرار داشت خونه رو بدید ما مشتری بیایم) زنگ زد 

دستم بند بود، مداااام زنگ زنگ زنگ، ریجکت کردم، بااااز زنگ 

مشکوک شدم 

رفتم دیدم آگهی که پاک شده خیییلی وقته 

و این دو تا همکار هستن.... 

مجدد زنگ زد. جواب دادم 

میگه شما مگه نگفتی واحد رو دادیم ی املاکی دیگه 

گفتم چرا 

گفت پس چرا الان همکارم زنگ زده، گفتید مشتری بیار 

گفتم خب؟ 

گفت واحد رو من باید مشتری بیارم 

انگار ارث باباشه، میگم خانم فک کنم با خونه خودت اشتباه گرفتی، خونه برای من ه، ندیدم تا حالا املاکی برای خونه کسی تعیین تکلیف کنه 

میگه نه اون واحد برای منه، من باید مشتری بیارم و... 

خلاصه املاک ناراحت شده بود چرا خونه رو بهش ندادم 

اولش خواستم توضیح بدم که چرا بهش گفتن نه، منتهی امروز به همکارش گفتم باشه ولی دیدم خیلی حق به جانب حرف میزنه، گفتم ولش کن بذار ناراحت بمونه 

انگار همکارش بهش گفته، دیدی خونه رو به من داد، به تو نداد 

بقران مردم رد دادن از بی پولی 

خونه سقفش ریخته، ما تو بهترین حالت اردیبهشت خرداد اگر اگر اگر بتونیم تعمیر کنیم، توو تیر اگر بتونیم مشتری گیدا کنیم، این خانمه امروز زنگ زده بابت خونه ای که توو تیر شاید اجاره بره داد و بیداد