سراغ دارید به خدا خسته شدم از چاقی همه جور آزمایش تیروئید دادم نرماله حتی سونوگرافی انجام دادم نرماله ولی وزنم خیلی خیلی سخت پایین میاد فکر کنید در حالی که من رژیم سفت و سخت و ورزش با قد 175...93کیلوم ماهی یک کیلو کم میکنم اونم شاید حتی سایز کم نمیکنم که خوشحال باشم لااقل... ولی خدا نکنه یه کوچولو بیشتر غذا بخورم سریع دوکیلو اضافه میشه وزنم خدا شاهده حتی سایزم اضافه میشه..من واقعا خسته شدم خوش به حال اونی که میاد الان میگه من هرچی میخورم چاق نمیشم خوش به حالت به من چه نمک رو زخمم میپاشیم😞
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
یا خدا چقد سخته😐😐 کل اون بشقاب چن گرمه ک انقد اضافه میشه😐💔
بخدا هیشکی حال مارو درک نمیکنه چجوری زحمت یک مااااه تو یه شب هدر میره حالا ماهی یه کیلو کم میکنیم شبی یه کیلو اضافه کاش اضافه شدنشم به کندی کم شدنش بود