2777
2789
عنوان

دعا برای لاغری

1400 بازدید | 18 پست

سراغ دارید به خدا خسته شدم از چاقی همه جور آزمایش تیروئید دادم نرماله حتی سونوگرافی انجام دادم نرماله ولی وزنم خیلی خیلی سخت پایین میاد فکر کنید در حالی که من رژیم سفت و سخت و ورزش با قد 175...93کیلوم ماهی یک کیلو کم میکنم اونم شاید حتی سایز کم نمیکنم که خوشحال باشم لااقل... ولی خدا نکنه یه کوچولو بیشتر غذا بخورم سریع دوکیلو اضافه میشه وزنم خدا شاهده حتی سایزم اضافه میشه..من واقعا خسته شدم خوش به حال اونی که میاد الان میگه من هرچی میخورم چاق نمیشم خوش به حالت به من چه نمک رو زخمم میپاشیم😞

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

وای منم مثل توعم دیروز 82 بودم امروز 83 و 500 😶فقط به خاطر اینکه یه بشقاب سالاد ماکارونی خوردم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه پیاده روی هم امتحان کردین؟؟؟ 

من اصلااا اراده ندارم تو لاغری 

یکم که گشنم میشه اعصابم میشه یزید 

درکت میکنم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
وای منم مثل توعم دیروز 82 بودم امروز 83 و 500 😶فقط به خاطر اینکه یه بشقاب سالاد ماکارونی خوردم

یا خدا چقد سخته😐😐 کل اون بشقاب چن گرمه ک انقد اضافه میشه😐💔

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

اون چاقی نیست درواقع وقتی غذا زیاد میخوری یه‌وعده بدن اب بیشتری جذب میکنه به واسطه نمک و... رژیمو ادامه بدی بر میگردی به وزن قبلت سریع

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یا خدا چقد سخته😐😐 کل اون بشقاب چن گرمه ک انقد اضافه میشه😐💔

بخدا هیشکی حال مارو درک نمیکنه چجوری زحمت یک مااااه تو یه شب هدر می‌ره حالا ماهی یه کیلو کم میکنیم شبی یه کیلو اضافه کاش اضافه شدنشم به کندی کم شدنش بود

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

عزیزم این حرف اشتباهه شما صددرصد رژیم و ورزش اصولی نداری وگرنه منم قدم۱۷۰وزنم ۹۷بودذده کیلو کم کردم ...

ببین قبلاً مثل شما بودم الان دوساله که اینطوری شدم من قبلاً حتی سی کیلو با کالری شماری و ورزش کم کردم الان دوساله خیلی سخت وزن کم میکنم

بخدا هیشکی حال مارو درک نمیکنه چجوری زحمت یک مااااه تو یه شب هدر می‌ره حالا ماهی یه کیلو کم میکنیم ش ...

به خدا هیچ کس باور نمیکنه که چقدر اذیت میشیم😞

فقط اراده میخاد که متاسفانه ما نداریم😑 همدردیم😐😶

دارم قبلاً سی کیلو کم کردم ولی الان دوساله به سختی پایین میاد وزنم 

بخدا هیشکی حال مارو درک نمیکنه چجوری زحمت یک مااااه تو یه شب هدر می‌ره حالا ماهی یه کیلو کم میکنیم ش ...

اره آدم هرچی بخوره کوفتش میشه که😭

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

دارم قبلاً سی کیلو کم کردم ولی الان دوساله به سختی پایین میاد وزنم

خب مهم اینکه لاغریو نگه داری منم یبار حدود۲۰کیلو کم کردم و دوباره چاق شدم البته مقصر خودمم چون بعد لاغری رعایت نمیکنم🙂

اره آدم هرچی بخوره کوفتش میشه که😭

هیچ وقت از غذا خوردن و چیزای خوشمزه خوردن لذت نبردم هم لذت نبردم هم هیچ وقت لاغر نشدم همش چاق شدم