2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بارداری میخوردم ولی الان ازمایش دادم برا منم ۱۰۶ بود

چند وقتتونه ؟ دکتر من گفت بالاست قندت باید پرهیز کنی قند مصنوعی و میوه های خیلی شیرین حذف شه

ممنون گلمشما استفاده کردین ؟ تاثیری رو کوچولوتون نداشته؟

نه عزیزم من چون ماما هستم بهتون گفتم مادرهای زیادی مصرف می‌کنند و اتفاقا عدم استفاده از متفورمین تو دیابت بارداری میتونه برای شما و جنین تون ضرر داشته باشه 

جان و جهان من تویی   
نه عزیزم من چون ماما هستم بهتون گفتم مادرهای زیادی مصرف می‌کنند و اتفاقا عدم استفاده از متفورمین تو ...

ممنون عزیزم 

اگه توصیه یا پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید 

مثلا چه خوراکی های مفیده واسه کاهش وزن ؟ 

بعد دکتر واسم تکرار ازمایش ننوشت بنظرتون بعد ۱۰ روز مصرف قرص و پرهیز برم دوباره ازمایش بدم ؟

من قبل بارداری میخوردم البته تو بارداری هم قندم ناشتا بالای صد بودکه تغذیه رو رعایت میکردماز بامی ...

با رعایت تغذیه قندتون چقد اومد پایین ؟ 

من اخه تازه هفته ۱۰ هستم خیلی زوده انقد بالا رفته 🥲

دیگه خیلی سفت و سخت از امروز دارم رعایت میکنم

من لکه بینی هم داشتم بهم گفتن قندو حذف کن بهتر میشی

اره قند مصنوعی کامل حذف کن میوه هم در حد اعتدال بخور 

چون لکه بینی داری سعی کن خیلی سرپا نمونی و پله بالا پایین نری بیشتر استراحت کن 

شیاف هم شنیدم خوبه

ممنون عزیزم اگه توصیه یا پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید مثلا چه خوراکی های مفیده واسه کاهش ...

غذاهای آب پز بیشتر بخور، بادمجون، کدو و بامیه البته سرخ نشده خوبه. سبزی جات زیاد بخور،برنج و نون و ماکارونی رو کم کن. حتما برو مرکز بهداشت نزدیک خونه تون از کارشناس تغذیه برنامه غذایی دیابت تو بارداری رو بگیر، 10 روز خیلی زوده 1 ماه بعد آزمایش بده 

جان و جهان من تویی   
با رعایت تغذیه قندتون چقد اومد پایین ؟ من اخه تازه هفته ۱۰ هستم خیلی زوده انقد بالا رفته 🥲دیگه خیلی ...

راستش هم برای تیروئید قرص میخوردم هم برای فشارخون 

کلا سعی کردم رعایت کنم که حداقل برا دیابت بارداری نخورم

خیلی نمیتونستم رعایت کنم 

ولی  روزی سه نوبت قند خونم رو باید چک میکردم و به دکترم اعلام میکردم 

که اکثرا قند ناشتا صد یا نودو خورده ای بود...