2777
2789
عنوان

اعتماددددد

98 بازدید | 26 پست

نه میخوام نصیحت کنم نه حرف آموزشی بزنم اما تا زمانی که کسی رو نشناختین اعتماد نکنید شاید چند ماه یا حتی یکسال اوضاع گل و بلبل باشه اما رفته رفته متوجه ی خصوصیات و اخلاق طرف مقابل میشین چه تو رابطه عاطفی چه روابط دوستانه و غیره پس صدتون رو نذارید همیشه بیست درصد از صد درصدتون رو احتمال بدین طرف مقابل آدم خوبی نباشه اشتباه کنه دروغ بگه قلبتون رو بشکنه و هرچیزی ک شما رو ناراحت میکنه برای هر مسئله ای قضاوت نکنید اما چشم و گوش بسته هم نباشد 

دقیقا موافقم 

بعضی پسرا بدرد رابطه ازدواج نمیخورن

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرشون مورد داشتیم بعد از دو سال فهمیده پسر مقابل چه کثافتیه پس زمان فقط ثابت میکنه

موافقم البته من بعد اولین چت فهمیدم منتها دلسوزی و التماسش کار دستم داد بهش خیلی رو دادم هار شد

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

موافقم البته من بعد اولین چت فهمیدم منتها دلسوزی و التماسش کار دستم داد بهش خیلی رو دادم هار شد

من امروز فهمیدم با زن شوهردار بهم خیانت کرده اما زن شوهردار من دختری بودم دوست پسرم بهم خیانت کرد قلبم شکست اون مرد بفهمه کمرش میشکنه

من امروز فهمیدم با زن شوهردار بهم خیانت کرده اما زن شوهردار من دختری بودم دوست پسرم بهم خیانت کرد قل ...

چه دنیای کثیفی 

دنیا کثیف نیست عشق من آدما کثیف شدن البته بعضیا چرا ی زن دهه هفتادی ب ی پسر دهه هشتادی باید رو بده

از نظر من کرم همیشه ازن هست تو این کثافت بازیا

از نظر من کرم همیشه ازن هست تو این کثافت بازیا

من ب عنوان ی دختر ک سن کمی دارم دارم میگم زنی ک ب همبستری مرد خودش خیانت کنه ب چ درد میخوره بخدا نکنن بعضیا ما دخترا هم دل داریم قصد ازدواج داریم اصلا گیریم من الان ب زور بیام پی وی شما تا خودت نخوای پی وی منو جواب میدی صدتا پیشنهادت بدم تا خودت نخوای قبول میکنی

من ب عنوان ی دختر ک سن کمی دارم دارم میگم زنی ک ب همبستری مرد خودش خیانت کنه ب چ درد میخوره بخدا نکن ...

آدمیزاد یکاریو دلش بخواد انجام میده نخواد انجام نمیده 

دقیقا پس کرم از هر دو بوده

آرییییی

حالم بده اما چاره ای ندارم تا باور کنم تا بپذیرم تا عادت کنم تا فراموش کنم

دنیا محل عبوره