2777
2789

که شما عکسشو بدون اجازش بذارین اینجا؟

خودم بعنوان کسی که قبلا زیاد عکس میذاشتم الان با جو ناامن سایت واقعا دلم نمیخواد عکسم اینجا باشه با اینکه رو پروفایل و تو پیجم هس

شاید یکی عکسش تو پیجش باشه ولی دلش نخواد اینجا درمورد قیافش نظر بخوان و نظر بدن😐

حتی اگه بعد ۱۰ ثانیه پاک کنین تو همون ۱۰ ثانیه ممکنه ۵۰ نفر ببینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی اسم کاربریت از رو چی گذاشتی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

من از وقتی دیدم داستان فیک میسازن و عکس کسای دیگه رو میزارن واسه بی آبرو کردن دیگه عکسمو روی اکانت های تلگرام و اینستاگرام نزاشتم والا ترسیدم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من اصلا اینجا هیچ وقت عکس نذاشتم

اینجا یه عده عکس خودشونو حاضر نیستن بذارن بعد تاپیک میزنن بیاین عکس دختر پسرخاله مامانمو ببینین

وقتی هم میگی چرا عکسو میذاری میگن خب رو پروفایلش هست

حق ما هست ینفر تو اینستا عکس نینیسایتی هارو میزاشت بعد پیام دادن به اینستا اینستا گفته بود خودتون داخل فصای مجازی گذاشتید ما چرا حذف کنیم؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اکثرا عکس خودشونه

نه یکی بود  اسم کاربری مریم امیر جلالی بود  تایپک زد جاریم متاهل با شوهرم داره خیانت میکنه مشخص شد عکسا مال یکی دیگه اس کلا از پروفایل ها برداشته بود

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی