2777
2789

بیاید حمد بخونیم چند تا میخونید؟هدیه به رقیه خاتون کنید و برای طفل منم دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ی منم از نوزادی تا الان قرص میخوره....دکترش امتحانی دو ماه قطع کرد ببینه تیروییدش چطوره......خدا همه مریضارو شفا بده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

نمک شرکتی دیگه مصرف نکن.....نمک دریا یا نمک کوه بخر...نمک دریا رو نمیشه آسیاب کنی چون خاصیتش می‌ره ولی نمک کوه میشه آسیاب کرد.و ید طبیعی بهش میده..از طب اسلامی معبر بپرس برا تیروعیدش فکر کنم ترنجبین براش خوبه ولی حتما قبلش سوال کن....

عزیزم چراخودتوانقدرعذاب میدی

تاحالایه سربه بیمارستانازدی چقدربچه باچه نوع مریضیهای هست

وقتی فهمیدم بچم مریضه دنیاروسرم خراب شدولی وقتی واسه درمانش توبیمارستان بودم روزی هزاربارخداروشکرمیکردم 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیزم چراخودتوانقدرعذاب میدیتاحالایه سربه بیمارستانازدی چقدربچه باچه نوع مریضیهای هستوقتی فهمیدم بچم ...

ان شالله که خداهمه ی مریصاروشفابده بچه های مارم بااونا

ولی ازدست میری هاانقدغصه نخوراین که چیزی نیست

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
استرس. اری ؟بچه سه ساله شده؟لاغز؟

وقتی میبینم بیماری بچم با قرص کنترل میشه  و بچم کاملا طبیعی و نرماله خداروشکر میکنم استرس هم ندارم...الان سه سالش شده بچم...لاغرو ریزه میزست ...شما هم انقدر استرس نداشته باش....اینهمه بیماریهای لاعلاج و عجیب و غریب هست که بچه ها دارن و درمان نداره... خداتو شکر کن که این بیماری با قرص کنترل میشه و بچت طبیعیه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

درسته خاهرمهوشش خوبه؟

بله...الان سه سالشه تقریبا اکثر  حروف الفبا رو میشناسه...تمام مخاطبین گوشیم رو کامل بلده بخونه.....شمردن رو بلده تا ده...