2777
2789
عنوان

بارداری

125 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من هفته اخر هفت ماه هستم و دهانه رحمم چند سانت باز شده دیشب از خواب بیدار شدم تا بدنم کامل سنگین سنگین تا نفهمیدم کامل روی کمرم خوابیدم ضربات جنین امروز خیلی کمتر شدع مشکلی پیش اومده خواهشا راهنمایی کنید نمیخام از دستش بدم😭😭😭

دهانه رحم چند سانت باز بشه که زایمان میکنید !!!!

همین که حرکت داره خوبه استرس نداشته باشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تکون میخوره ولی کم طاق باز خوابیدن خیلی بده اره؟؟😭

تكون ميخوره كه خوبه ديگه مشكلي نيست ولي برو دكتر بذار  يه سونو انجام بده برات خيالت راحت شه توكل به خدا خودش حفظش ميكنه

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
تكون ميخوره كه خوبه ديگه مشكلي نيست ولي برو دكتر بذار يه سونو انجام بده برات خيالت راحت شه توكل به ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 

اینقد دارم به مشکل میخورم همین دو ماه اخری خدا میدونه چی میخاد بشه بهش وابسته شدم خداکنه سریع سالم دنیا بیاد بگذره فقط 

تازه رفتم گفتش دور شکمش رشد از همه جاش کمتره جنین ریز شده😭😭😭😭

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت اینقد دارم به مشکل میخورم همین دو ماه اخری خدا میدونه چی میخاد بشه بهش ...

شما هر وقت احساس نگراني ميكني برو دكتر ، چون اون نگراني برات بدتر از همه چيزه. وقتي خيالت راحت ميشه برو سونو انجام بده. هيچ عيبي نداره كه ريز باشه اين همه بچه ريز به دنيا ميان خدا اوني رو كه بايد به دنيا بياد حفظش ميكنه 

شما هر وقت احساس نگراني ميكني برو دكتر ، چون اون نگراني برات بدتر از همه چيزه. وقتي خيالت راحت ميشه ...

باشه عزیزم از وقتی دکتر گفته رشدش داره کم میشه همش حس میکنم تکوناش کمتر شده و ی چیزی میشه این اخر کار 

باشه عزیزم از وقتی دکتر گفته رشدش داره کم میشه همش حس میکنم تکوناش کمتر شده و ی چیزی میشه این اخر کا ...

شما حساس شدي بسپار به خدا هيچش نميشه فقط دستورات دكترو دقيق انجام بده