2777
2789

سلام...من به دلایلی خیلی نیاز دارم چرخ خیاطی بخرم 

..طبق تحقیقاتم گفتن ژانومه عالیه با اینکه پولم کم بود گفتم طلا میفروشم میخرم الان در کمال تعجب متوجه شدم ژانومه های توی بازار الان در واقع مونتاژ کاچیران هستند و راضی کننده نیستند و چون به اسم ژانومه میفروشن نسبتاقبمت بالایی هم دارن ...استوک های ژانومه هم بالاخره خریدشان ریسک داره ...یکی از اقوامم هم کاجیران داره اصلا راضی نیست هرچقدر برده نمایندگی و پیش تعمیرکار اصلا خوب کار نمیکنه(تعمیرکار گفته چرخ خیاطی اگه از خط تولید درست بیرون نیاد تا آخر درست نمیشه)...الان چی بخرم؟؟به نظرتون کاچیران بخرم؟اینجوری لازم نیست طلاق رو بفروشم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوک ژانومه ،ازاون بدنه فلزی ها ن پلاستیکی

ممنون جواب دادی....

میدونی آشنا ندارم...کسی نیست کمکم کنه....میترسم جنس استوک رو بهم بندازن...چون از نزدیک دیدم که چرخ خیاطی درست کار نکنه چقدر اذیت کننده هست و آخرشم درست حسابی تعمیر نمیشه

اگه فقط برای خودت میخوای همونوبخرولی اگه میخوای برای بیرون هم بدوزی راسته دوزجک بخر

ممنون عزیزم جواب دادی..فکر کنم راسته دوزها حالت صنعتی دارن ...من جام کمه ...نمیتونم چرخ صنعتی بخرم