2777
2789
عنوان

کمک کمک خانما شوهرمو تهدید کردم

179 بازدید | 21 پست

سلام خانما،چندروز پیش سر موضوعی با شوهرم بحثم شد ،که خودش مقصر بود و بداخلاقی کرده بود سر موضوع الکی

بعد شوهرم جون بچمون رو قسم خورد که دیگه میره خیانت می‌کنه و حرف از طلاق و طلاق عاطفی و.....هم زد که خیلی داغون شدم با این حرفاش.....

بعد امروز بعد دو روز هنوز نتوانسته بودم حرفاش رو فراموش کنم،منم امروز وقتی خونه نبود بهش زنگ زدم و‌گفتم اگه تو میتونی بری با یه نفر دیگه منم میتونم و فقط منتظر یه حرکت از سمت تو هستم و میرم با یکی دیگه و از این چرت و پرتی ،در مورد طلاق هم گفتم برو دادخواست بده و حق و حقوقم رو بده منم میرم

فقط میخواستم بسوزونمش ،مثل اون که منو سوزوند

وقتی اومد خونه خیلی عصبی بود،بعدشم گفت حق نداری حتی تا سوپری سر کوچه بری ،پاتو نمی‌ذاری بیرون از خونه.

می‌دونم گند زدم ولی بگید چی کار کنم،استرس دارم

چطور اون تهدید کنه ولی تو حق مقابله به مثل نداشته باشی 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردشما هم همون اشتباهو تکرار کردیدحالا که بی حساب شدین دیگه آروم باشین

الان اون ول نمیکنه،شاید تا چند وقت واقعا نذاره جایی برم و شکاک بازی دربیاره،با اینکه منو میشناسه چه جور آدمی هستم و آدم اون کارا نیستم

ترس که داره ولی نشونش نده که ترسیدی

درست میگی،

ولی اگه خواستم خونه پدر مادرم برم و نذاشت چی؟اخه اینجوری زیاد اذیت کرده سر موضوعات مختلف،منم اصلا نمی‌خوام پدر مادرم بفهمن،مادرم فشارش سریع می‌ره بالا و....😔

درست میگی،ولی اگه خواستم خونه پدر مادرم برم و نذاشت چی؟اخه اینجوری زیاد اذیت کرده سر موضوعات مختلف

سعی کن آرومش کنی دیگه کشش نده اگه دعوای خاصی نبوده

آشتی کنید که بیخیال شه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

الان اون قهر کرده،یعنی من برم جلو واسه اشتی؟نههههههههه😑

نرو جلو برای آشتی ، فقط کشش نده

ما خانوما یه کارایی بلدیم دیگه

من هیچوقت نمیرم جلو برای آشتی ولی نشون میدم که قهر نیستم

و تمایل دارم به آرامش برگردیم

اونم میاد منت کشی تازه من شرط هم میزارم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .