2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی تاپیکتو خوندم اومدم نظر بزارم قفل کردی 

خداوند پدر مرحومتو بیامرزه روحش شاد 

شما لحظه ای درنگ نکن و جدا شو بی هیچ شکی 

یه درصد اگه همسرت اذیت کرد چون نظامیه برو محل کارش آبرو براش نزار خاهرش اذیت کرد زنگ بزن ب شوهرش و خانواده شوهرش همه رو در جریان بزار زنعموت کرم ریخت آبرو براش نزار 

از الان ب ببعد فقط خانوادت و بچه هات برات مهم باشن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
سلام عزیزم خوبی تاپیکتو خوندم اومدم نظر بزارم قفل کردی خداوند پدر مرحومتو بیامرزه روحش شاد شما لحظه ...

آدمایی که تو لحظه خشک خودشون نشون نمیدن دفاع نمیکنن دلسوزن شرم از خجالتو دل بقیه و ناراحتی پدرمادر دارن همیشه شکست میخورن ولی خودخواهاپیروزن

منم کاش انقد مراعاتی نبود رو داربودم😔😔😔😔

ماهایهو منفجرمیشیم فقط ازخشم وتلافی و حرص

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

آدمایی که تو لحظه خشک خودشون نشون نمیدن دفاع نمیکنن دلسوزن شرم از خجالتو دل بقیه و ناراحتی پدرمادر د ...

دلسوز بودن و مراعات تا جایی خوبه ک لطمه به روح و جسم و زندگی خودت نخوره وگرنه این مرگ تدریجیه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

سلام خانم خوبی من از صبح تاالان درگیر تاپیکت بودم قرار سد از بعد سال پدرتون ماجرارو تعریف کنید گفتم عصرمیرم چک میکنم اومدم دیدم تاپیک قفل کردی شما که جزیی ترین مساعل وخواب وگریه هاتونو توضیح دادید خوب اون تیکه ونقطه عطف وتحولت که همه منتظر بودن وهم میگفتین ....مدیون این همه ادم شدید که از صبح درگیر تاپیکتون بودن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....