2777
2789
عنوان

فکر کنم دیگه برای همیشه رفت

179 بازدید | 13 پست

هر چیز که برام راز بود و نگفته بودم بهش رو بهش دیگه گفتم که من فقط برای اینکه تو بمونی مطیعت بودم و نقش بازی کردم 

در آخر بهش گفتم تو برام مثل خونه پدری هستی شاید جای دیگه برم  اما همیشه دلم برای آغوشت تنگ میمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هدفت از گفتن اینا چی بود؟

اونشب خیلی حالم بد بود 

دوستش دارم اما اون یک خودشیفته اگاهه و منو دستکاری روانی میکرد و اینکه آدم رابطه پایدار نبود دو بار منو زمین زد با رفتنش 

ولی این مدت همش پیام میداد و انتظار داشت من رفتار هابی که باهام داشته رو بدون کوچکترین عذرخواهی از طرفش ببخشم و دوباره مثل سابق باشم باهاش اما من نمیتونستم اون شبا و روزایی که گذروندم رو فراموش کنم روزایی که قلبم انگار از سینه داشت میزد بیرون از شدت غم و بی قراری و اون داشت زندگی عادیش رو میکرد 

دوست داشتم بدونه اگه مطیعش بودم و به هر خواسته اش بله گفتم فقط برای دوست داشتنش بوده و مطابق میل خودم نبوده 

و اینکه دیگه بعد از این ابرو بری از خودم دیگه بر نگردم بهش ! اما الان انگار هنوز منتظرشم 

مطیعش بودی و نقش بازی کردی ک بمونه الان اینا رو گفتی ک بره؟چرا؟

اینارو گفتم بهش که بدونه برای چی الان انقد حالم بده و اون از نظرش یه رابطه عادی بین دختر و پسر اتفاق افتاده ،ب تو ام خوش گذشته و ناراحتیت دلیلی نداره

سر چی میرفت؟ دلیل داشت؟

یهو یه حرف و رفتار. منو بزرگ میکرد و هرچی دلش میخواست مودبانه اما تحقیرگرانه اما از نظر خودش انتقاد بهم می‌گفت یعنی این بار اخر ۹تا ویس بهم داد ۱۷ دقیقه شد و بعد این ۱۷دقیقه من تمام وجودم از هم پاشید و برای سرپا شدنم ۴ماه زمان گذاشتم 

سرپا شدم تغییر کردم درسمو گرفتم خودمو احیا کردم اما هنوز نتونستم فراموشش کنم 

حرفی که بهش زدم این بود من به خاطر تو و حرف موندم پیشت و انتظارم ازت علاقه واقعیه 

اون این کلمه به خاطر تو رو گرفت و تبدیلم کرد ب ی دختری که دنباله پوله و پول پرست و آهن پرست و ..... 

آه خیلی درد داشت اون حرفا 

اونشب خیلی حالم بد بود دوستش دارم اما اون یک خودشیفته اگاهه و منو دستکاری روانی میکرد و اینکه آدم را ...

عاقبت اکثر رل زدنا فقط بازی با روح و روان خودتونه تنها کسی هم که این وسط ضرر میبینه دختره اینقدر ساده نباشید 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

در کل ادمی هست که ارزش ناراحتیت داشته باشه؟

آره خیلی آدم سطح بالاییه طوری که اصلا باور کردنی من برای کسی بگم با همچین فردی دوست بودم انقد آدم همه چیز تموم و ایده آلیه ، کسی باور نمیکنه ! 

اما اون برای احساسات من ناراحتی من اصلا احترام قایل نیست و میگم که خودشیفته است و دایم تورو مقصر می‌کنه ، درحالی که اون باعث همچین بلوایی شده 

اوم می‌دونم

💔

عاقل باش 

توی دنیا هبچی مهم تر از خودت نیس

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

با این توضیحاتی ک دادی سطح بالا ب چی میگی؟

خانوادش ، تحصیلاتش ، جایگاه اجتماعی خودش و خانوادش ، ثروتش ، جایی که خودش فعلا زندگی می‌کنه ، مهاجرت خانوادگی کردن ! اعتبارشون 

اینارو میگم سطح بالا