2777
2789

سریع اعتماد نکن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید ازدواجم با عشقم جور بشه ۴ ساله منتظر بهم رسیدن هستیم الانم حال مادربزرگم بده ازدواج به تعویق میوفته دعا کنید زودتر به خواستم برسم ممنون

بگو به خانوادم بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید ازدواجم با عشقم جور بشه ۴ ساله منتظر بهم رسیدن هستیم الانم حال مادربزرگم بده ازدواج به تعویق میوفته دعا کنید زودتر به خواستم برسم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه میخوام اول همو بشناسیم بعد

بگو بیا بد که اوکی دادن دروان اشنایی داشته باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوری بفهمم عوضیه یانه

کسی که خیلی وقته روت زوم کرده پس تاحالا باید تورو شناخته باشه وتصمیم جدی گرفته باشه ...وگرنه که دوروز بعد آشنایی و وابستگی تو به خودش میگه خب الان شناختمت نمیخوامت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬