سلام ماازیهخانواده بااصالتیم ک پدرخدابیامرزم بزرگ فامیل بودبرادربزرگم ازهمون قدیم یکم ناخلاف بودوبرعکس اعضای خانواده بود وشیطنت ویه سری کارای منفی میکرد،قبل ازدواجش تفریحی ویواشکی موادمیزد ک دوست دخترش ک بعدازدواج کرد باش میدونس،من بعدپدرخدابیامرزم ازداج کردم وهمسرم غریبس.برادرشوهرم توکارحیوانات بود توایام خاستگاری واشنایی برای اینکه دوخانواده حرفی داشته باشن از حیوونانش میگف،معاملاتش،عکساشون نشون میداد،داداشم تواین ایام کارای منفیش یواشکی بود،داداشام مشتاق شد و سریع رف مث حیووناش خرید،و برادرشوهرم کارش فروش بود اما داداشم ک وارد اینکار شد باحیوونا قمار کرد و حدود ۸۰۰ ملیون بدهی بابت قمار بالا اورد،و تو همون ایام خاله زنش ک مشروب میخورد از شهرستان اومده بود داداشم مشروب خوری شروع کرد
ظلمم اینه من ازدواج کردم این از حییوونا برادرشوهرم خوشش اومده،برادرشوهرم اهل قمار نبوده،داداشم حیوون ک میخرید میرف باشون قمار میکرد باخت داد چن ملیارد،الان میگه کاش خواهرم محرد بودک من با برادرشوهش اشنا نمیشدم و تمع نمیکردم بر قمار حیوون
اگه برا این نفرین میکنه که نگفتین داداشتون اینجوره!نفرینش بگیر نیست. چون بقول خودت دوست بودن خودشون ...
ن نفرین میکنه ک من خوشبخت شدم و اونا با حیوونا اشنا شدن و قمار کردن باختن،برادرشوهرم قمار باز نبوده،حیوون داشته،داداشمم میره مث اون حیوون میخره اما اونا رو وارد جنگ و قمار میکنه،الان میگه برادرشوهر خواهرم باعث تشویق من ب خرید حیوون شد
ظلمم اینه من ازدواج کردم این از حییوونا برادرشوهرم خوشش اومده،برادرشوهرم اهل قمار نبوده،داداشم حیوون ...
چشمام درد میکنه نمیتونم بخونم.
یکی دو ساعت دیگه میام ببینم چیزی میفهمم یا نه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
ن نفرین میکنه ک من خوشبخت شدم و اونا با حیوونا اشنا شدن و قمار کردن باختن،برادرشوهرم قمار باز نبوده، ...
وای من فکر میکردم این آدما فقط تو فیلما هستن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️