2777
2789
عنوان

ب نظرتون نفرین زنداداشم منومیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 21 پست
مختصر بگو ظلمی بهش کردی یا نه؟ اگر ظلمی کردی بله نفرین کنه موثره. اگه ظلم نکردی بهش نفرین کنه برمیگر ...

ظلمم اینه من ازدواج کردم این از حییوونا برادرشوهرم خوشش اومده،برادرشوهرم اهل قمار نبوده،داداشم حیوون ک میخرید میرف باشون قمار میکرد باخت داد چن ملیارد،الان میگه کاش خواهرم محرد بودک من با برادرشوهش اشنا نمیشدم و تمع نمیکردم بر قمار حیوون

اخه اینکه خاله و فلان و بمان ی غلطی میکنن دلیل نمیشه داداشت انجام بده اگ بدونید منو داداشم تو چه لجن ...

خدا روشکر. ایول

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برا این نفرین میکنه که نگفتین داداشتون اینجوره!نفرینش بگیر نیست. چون بقول خودت دوست بودن خودشون ...

ن نفرین میکنه ک من خوشبخت شدم و اونا با حیوونا اشنا شدن و قمار کردن باختن،برادرشوهرم قمار باز نبوده،حیوون داشته،داداشمم میره مث اون حیوون میخره اما اونا رو وارد جنگ و قمار میکنه،الان میگه برادرشوهر خواهرم باعث تشویق من ب خرید حیوون شد

ظلمم اینه من ازدواج کردم این از حییوونا برادرشوهرم خوشش اومده،برادرشوهرم اهل قمار نبوده،داداشم حیوون ...

چشمام درد میکنه نمیتونم بخونم.

یکی دو ساعت دیگه میام ببینم چیزی میفهمم یا نه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ظلمم اینه من ازدواج کردم این از حییوونا برادرشوهرم خوشش اومده،برادرشوهرم اهل قمار نبوده،داداشم حیوون ...

اون حیوون داشت چه ربطی به قمار داره. 

ن نفرین میکنه ک من خوشبخت شدم و اونا با حیوونا اشنا شدن و قمار کردن باختن،برادرشوهرم قمار باز نبوده، ...

خب شوهر شما که به برادرش نزدیکتره تا داداشتون. چرا شوهر شما این طور نشده. بگو گردن دیگران ننداز

ن نفرین میکنه ک من خوشبخت شدم و اونا با حیوونا اشنا شدن و قمار کردن باختن،برادرشوهرم قمار باز نبوده، ...

وای من فکر میکردم این آدما فقط تو فیلما هستن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️