2777
2789
عنوان

بچههه هااا🫠

98 بازدید | 18 پست

بچه ها بوتیک یا شاپی میشناسین که که کتونی بالنسیاگا 10xlداشته باشه؟

بوتیکایی که تو شهرتون هست 

البته اگه انلاین هم میفروشن

مرسیی ازتونن

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم من

اشکال نداره بازم مرسی 😄♥️😅

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دیجی کالا بگرد دنبالش

وارداتی میخوام 

دیجی کالا اصن اطمینان ندارم

مسخره گفتم چی شده اومدم تو تاپیکت شماها باعث میشین کسی راهنجایی مهم خواست دیگه توجه نکنیم

مگه چی گفتم ؟ که میگی بهم مسخره 

مگ عنوان دروغکی زدم 

متاسفم واقعا

یه سوال پرسیدم مطمئنم کاربرا میتونم کمک کنن 

عنوانمم گمراه کننده نزدم که اینجوری صحبت میکنی

مگه چی گفتم ؟ که میگی بهم مسخره مگ عنوان دروغکی زدم متاسفم واقعایه سوال پرسیدم مطمئنم کاربرا میتونم ...

آدرس یه پیج برات بصورت تصویری می‌فرستم . این خیلی کفش استوری می‌کنه . وارداتی هست . من ازش کفش نخریدم کلی لباس خریدم . خوبی پیج اینه که رنگ لباس با جنس دقیقا همخوانی داره فقط سایز را باید دقت کنی . سایز خارجی ها با ما فرق داره شماره اش ، پی وی بهش پیام بده ببین داره یا ن 

ببخشید که وقت گرانبهاتون هدر رفت بانو😐😐😐😏

وقت شما شاید بی ارزش باشه و بیکار الدوله باشی ولی وقت ما گرانبهاست کلا چند دقیقه میام سایت که واقعا کمک کنم اگر از دستم برمیاد شما بیکاری میتونی هرچقدر خواستی بچرخی

ببخشید که وقت گرانبهاتون هدر رفت بانو😐😐😐😏

واقعا ادم میمونه چی بگه

وقت شما شاید بی ارزش باشه و بیکار الدوله باشی ولی وقت ما گرانبهاست کلا چند دقیقه میام سایت که واقعا ...

خب مگه چیز بی خودی گفتم؟ کمک خواستم 

حتما باید جنجالی باشه؟