من الان شیش ماه میگذره از رابطم عقدم ی ماه پیش سونو دادم گفت هیچ نیستفقط تنبلی داری قبلش از خون دادم اونم منفی بود پریودم شدمدحالا همش میگم چرا شکمم بزرگ میشه یا بعضی وقتا انگار نبض میزنم شکم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چاره ای نیست اگر استرسی هستی باید اونقد سنو بدی و ازمایش تا خیالت راحت شه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
۹خخخخخخ از لحظاتت لذت ببر حامله هم شدی که شدی از شوهرته .اینجوری افکارت سامون میگیره من تو دوران عقدم دوبار اورژانسی خوردم مثه خلاااااا درصورتی ک اصن کار خاصی هم نمیکردم در حد کارای عقدی 😁