2777
2789

من آخرین بار ۱۳ آذر پریود شدم و دو موعد ازم گذشته پریود نشدم ، چون اقدام نداشتم تا یک ماه بی بی نزدم ، از طرفی هم پریودام نا منظمه خیلی به بارداری شک نکردم ، ولی نهایت ۲۰ روز عقب میندازم 

یک ماه که  از موعدم گذشت دو بار بی بی چک زدم منفی بود ، باز امروز که دقیقا ۴۵ روز گذشته بی بی چک زدم مثبت شده 

کسی بوده مثل من باشه و بارداری سالم داشته باشه ؟

دلمم نمیخواد برم سونو ،  پارسال دوبار سقط داشتم ، از زود سونو رفتن بیزارم ، نمیخوام قبل از تشکیل قلب و این داستانا برم سونو و فقط استرس بکشم😔

﷽"فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ" ...صبر کنید وعده خدا حق است.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یه بیبی چک اعتنا نکنبرو آزمایش بده

آخه نمیدونید چقدر از این آزمایش و سونو رفتن ها آسیب دیدم ، ولی چاره ای نیست باید دکتر برم ، خدا کنه آزمایش نفرسته 

اول برو ازمایش بده مطمئن شو بارداری برای قلبش عجله نکن

سری های قبلی که سقط میشد چند بار بی بی چک هاله دار میشد و آزمایش با بتای پایین و سونوگرافی های پی در پی و بعدشم خونریزی و سقط بود ، ولی الان بی بیچک خیلی زود خط پررنگ انداخت ، به خاطر همین چشمم ترسیده ، حالا تا ببینم خدا چی میخواد و تقدیرم چیه

منم اخرین پریودیم مهر بود ولی اذر مثبت شد ...قبلش بی بی زده بودم اما منفی بود نمیدونم چجوری شده منم ...

عزیزم مبارکه 😍 الان شما چند وقتتونه ؟ چقد بعد از مثبت شدن بی بی چک رفتید سونو؟ 

عزیزم مبارکه 😍 الان شما چند وقتتونه ؟ چقد بعد از مثبت شدن بی بی چک رفتید سونو؟

همون روز رفتم سونو گفتم شاید خدای نکرده کیستی چیزی باشه چون یکم درد داشتم گفتم شاید الکی مثبت شده باشه ...دکتر سونو کرد و خداروشکر جنین دید

همون روز رفتم سونو گفتم شاید خدای نکرده کیستی چیزی باشه چون یکم درد داشتم گفتم شاید الکی مثبت شده با ...

الحمدالله 

برای منم دعا کنید انشالله مشکلی نباشه

الحمدالله برای منم دعا کنید انشالله مشکلی نباشه

انشاالله مشکلی نیست عزیزم بسپار ب خدا ...منم نمیدونستم اگه بهت بگم هر دارویی هر قرصی هر کار خطرناکی بوده انجام داده بودم ...البته دچار هماتوم شده بودم خداروشکر رفع شد ولی خب بارداری اولم با دارو بود و تقریبا هرماه لک خونریزی داشتم استراحت مطلق بودم ولی این طفلی خدا نگه داشته برام توهم بسپار ب خودش خودش داده خودش بخواد نگه میداره من هنوز خودمم باورم نمیشه راستش میگم برم غربالگری ببینم انشاالله سالمه یعنی واقعا باردارم با اون پریودای افتضاح که من داشتم باورم نمیشه

انشاالله مشکلی نیست عزیزم بسپار ب خدا ...منم نمیدونستم اگه بهت بگم هر دارویی هر قرصی هر کار خطرناکی ...

منم انقد دردهای پریودی دارم که هر لحظه احساس میکنم دارم پریود میشم

عزیزم شماچند روز از وقتت گذشت بی بی مثبت شد ، وقتی رفتید سونو چند هفته بودید قلب داشت؟