2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بچه ها رو بگیره ازم 😢 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 40 پست
بچه‌هات چندساله انتجربه نشون داده این اولین و تنها ترین حقه مردا واسه تحت فشار گذاشتن زنهاست اول که ...

😢 جلوش خودمو زدم به بیخیالی...ولی دلم آشوبه .

میگه میزارم پیش مادرم و پدرم تا عید تکلیف مشخص شه ...البته فک نکنم اونام قبول کنن 

ولی بازم میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمو حرص میدن خب 😢

یه جوری موضوع رو حل کن

با شوخی ، خنده، خودتو به بدحالی بزن ، ….

حیفه این موقع تو دعوا باشین

بعدا میری مهمونی عید ، همه خانوادگی، اونوقت اعصابت داغون میشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
ن😢

میخواد تو رو بترسونه هیچ عکس العملی نشون نده انگار ترسیدی حتی ممکنه لباساشونو هم بپوشونه راه بیفته بره بازم هیچی نگو خودتو بزن به خواب خودش برمیگرده بجه هارو یه دور با ماشین میچرخونه و میاد خونه

هیچ وقت نمی بره

امروز وقتی اومد سعی کن همه چیو فراموش کنی

« و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لایبصرون»

آیه سوره ی یس هست ،بزن نت با تلفظ صحیح بخون

این چه کاریه آخه

امضامو بخون

برو تو دوره شرکت کن دختر

بلکه بدونی درست صحبت کردن با مرد چجوریع

که خودش جذبت بشه نه که گدایی بخوایم بکنیم

ناراحت شدم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
منم بروم نیاوردم ولی اگه واقعا ببره چیکار کنم ! میتونم زنگ بزنم پلیس ؟ آخه یکی کوچیکه دو سالشه، یکی ...

نه الان کی حوصله بچه داشتن داره مادرشوهرت نگه نمیداره میارن پیشت فوقش دوروز تحمل کنن دندون رو جیگر بزار

اون دو ساله رو نگه دار بگو بچم محبتی ک ندید ازت نمیخام اسیبم ببینه تا هفت سالگی بچه نباید از مادرش جدا شه.

حالم از مرد جماعت ب هم میخوره خرای نفهم فقط هیکل گنده میکنن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏