انقدر خوب بود باهام مهربون بود ... اما به خاطر برادرش که باهاش دعوایی بودیم ....خیلی راحت اونو انتخاب کرد و منو پسرمو گذاشت کنار ...در عرض یک چشم بر هم زدن عوض شد .... قرار طلاق توافقی گذاشتیم ....دیشب تا صبح نخوابیدم ...هی اون همه عشقی که میگفت ...۱۳ سال زندگی ...چه راحت ازش گذشت....دهن باز مونده ..یعنی این همه سال منتظر گوشه چشمی از سمت برادرش بود💔
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
برادرش با زنش ۸ سال پیش به منو پسر تو شکمم تهمت زدند ...دعوای بدی داشتیم دو تا خانواده باهم
ای بابا پس برادرش متاهله،متاسفانه رابطه ی خودت و همسرت هم حتما مشکلاتی داشته که اونا تونستند آنقدر موثر باشند
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
من پیشنهاد دادم عزیزم ...دیگه زورم به برادرش نمیرسه زندگی رو برام جهنم کرده.....اگه طلاقم نده من چیکار میتونم کنم .....همون توافقی زودتر از شر هم کنده میشیم