2777
2789
عنوان

ميشه لطفا كمك كنيد🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 26 پست
متخصص خوب ميشناسيد معرفي كنيد؟؟

برا تشخیص اولیه خیلی مهم نیست متخصص کی باشه اگر اقدامی شبیه جراحی بخواد اونوقت دنبال یه دکتر کاردرست باش انشاالله که نیازم نمیشه من نهایتش گفتم 

من دختری را میشناسم که جالبه  اسمش حلماست و این مشکل را داشت  چشم پزشک میرفت اگر با عینک‌ ...

دخترم ٧ ماهشه عينك اخه😔😔😔

من تو را ديدم و آرام به خاك افتادم و از آن روز ك در بند توام آزادم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دكتر سيدان ميرآفتاب به نيا همه متخصصاي درجه يكن كه تو بيمارستان نور با مديريت خود دكتر هاشمي ك ...

ممنون حتما تماس ميگيرم

اميدوارم چيزي نباشه😔

دعا كن برام😍😍

[QUOTE=51144990]توي ٧ ماهگي تنبلي رخ ميده قبل ازاینکه سنشوبذارین من این جوابو دادم ولب دراکثرمواقع برای نوزادان میگن تادوسالگی خود دید درست میشه وطبیعیه ولی به متخصص اطفال یا چشم پزشک نشون بده خبالت راحت بشه

اگه میتونی بری گاندی ساختمان پزشکان دی پزشکاش عالیه ، حرف اول رو میزنن ، طبقه ششم من میرم دکتر زنان ...

مرسي عزيزم از راهنماييت😘

عزیزم سرچ کن  برو بیمارستان نور  بیمارستان نگاه  بیمارستان فارابی  پر دکتره

ممنون عزيزم چشم سرچ ميكنم😘

چشم پزشك مخصوص اطفال هست؟ شما كسي رو ميشناسيد

شما کدوم شهری ؟

بله که هست 

نه متاسفانه دکتر خوب سراغ ندارم بخوام معرفی کنم 

ولی باید هرچی زودتر بری و به فردا واگذار نکنی 

همینجا از دوستان کمک بگیری راهنماییت میکنن

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
[QUOTE=51144990]توي ٧ ماهگي تنبلي رخ ميده قبل ازاینکه سنشوبذارین من این جوابو دادم ولب دراکثرمواقع ب ...

انشا الله

ممنون از راهنماييت😘

شما کدوم شهری ؟ بله که هست  نه متاسفانه دکتر خوب سراغ ندارم بخوام معرفی کنم  ولی باید ه ...

ممنون عزيزم

ممن تهرانم