2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیده بودم بعضی آدمها برای غیر خودشون آب از دستشون نمچکه

اما برای خودشون و خانوادشون خوب خرج میکنن این خوبه تو وضعیت الان 

تما دیدم هم کسایی برای غیر خوب خرج میکنن که نشون بدن ما دارا هستیم اما برای خودشون و خانواده خودشون سخت گیری و خساست دارن که این خیلی وحشتناکه 

فقط برای خودت خسیسی نکن ک پشیمون میشی

اتفاقا برای خودم بیشتر خسیسیم میاد  مثلا شوهرم بهم پول تو جیبی میده انقدر نگهش میدارم اونم به بهونه های مختلف میگره ازم 😑

اتفاقا برای خودم بیشتر خسیسیم میاد مثلا شوهرم بهم پول تو جیبی میده انقدر نگهش میدارم اونم به بهونه ...

ای وای نکن عزیزم.. مادر منم خیلی از خرج خودش زد.. گاهی میگه کاش جونی یکمم ب فکر خودم بودم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اشکال نداره الان با این اوضاع اقتصادی حتی دارا هم خسیس شدن خودتو اذیت نکن

خیلی بده همش این جمله که ادم باید پشت پاشو بپاد تو ذهنمه  شوهرم برعکس خیلی ولخرجه هر چی دستش باشه خرج میکنه میاد همون خرجی که به من دادرو میگیره اونم خرج میکنه ،الان قبل ماه رمضون عروسی فامیلش دعوتیم پرسیدم ارایشگاه حداقل ۲تومنه فکر بهشم حالمو بد میکنه برای همین فهمیدم خسیسم

ای وای نکن عزیزم.. مادر منم خیلی از خرج خودش زد.. گاهی میگه کاش جونی یکمم ب فکر خودم بودم

خیلی بده همش مراعات الکی میکنم مثلا تو عقد فکر میکردم نداره نمیخریدمو چیزی ازش نمیخواستم شاید باورت نشه برای خرید عروسی کمترین چیزارو خریدم گفتم که پول برا تالار کم نیاره بعد فهمیدم خواهرش بقیه پولو گذاشته جیبش صداش درنیورده ،بعد هر وقت شوهرم لازم داشت همه طلاهای کادویمو فروخت صدام درنیومد ،خیلیم ولخرجه برعکس من یه مدت گفتم بمنچه هر کاری میکنه بکنه بعد دوسه ماه دیدم هفتاد تومن از اینو اون قرض کرده کل همین ۴۰۳ رو داشتم بدهیاشو میدادم با اون حقوق کم یعنی بگم بلد نیستم خرج کنم میترسم از بی پولی و خرج کردناش

خیلی بده همش این جمله که ادم باید پشت پاشو بپاد تو ذهنمه شوهرم برعکس خیلی ولخرجه هر چی دستش باشه خر ...

عزیزم واقعا اگه فامیل درجه دو سه همسرتون هست اصلا نیازی به آرایشگاه نیست 

ولی اگر عروسی خواهر برادرش هستن خب لازمه و اینو بدون که فقط یباره و به پولش فکر نکن یا برو آرایشگاه مناسب‌تر و بهشون بگو فامیل دوره و آرایش ساده میخوام فک کنم با یه تومن هم یه جای تازه کار و معمولی براتون آرایش و شنیون کنه 

اما حرف اولتون که آدم باید آینده نگر باشه همیشه و همیشه درسته 

پولی که داده شوهرتون رو یکم جمع شد سریع برو پارسیان بگیر یه جور تبدیلش کن که دستت نمونه و چشمش ازش ببره که خرجشون کنترل کنه 

میتونی سهم طلا هم اگه بازار بورس بلدی بخری حتی با ۵۰۰ تومن هم میشه اینجوری کلا پول تو حساب بورسیه میره و دستت نمیمونه که بیاد پس بگیره و پول خودشو مدیریت میکنه 

خیلی بده همش مراعات الکی میکنم مثلا تو عقد فکر میکردم نداره نمیخریدمو چیزی ازش نمیخواستم شاید باورت ...

الهی عزیزم🥲🥲

از این ببعد من حای توباشم برا خودم خرج میکنم البته خرجای واجب. کاش میشد شوهرت باهات برای خرج کردن پولا مشورت میکرد...

منم شوهرم مخفی کار بود درمورد درامدش خیلی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

الهی عزیزم🥲🥲از این ببعد من حای توباشم برا خودم خرج میکنم البته خرجای واجب. کاش میشد شوهرت باهات بر ...

خودمم دارم جدی تر به این موضوع نگاه میکنم فکر میکنم مامانم انقدر جمع کرد دورازجونمون تو ۴۰ سالگیش فوت کرد زیاد نتونست استفاده کنه با اینکه دستودلباز بود اونوقت من چرا دارم اینجوری میکنم نمیدونم 

اتفاقا برای خودم بیشتر خسیسیم میاد مثلا شوهرم بهم پول تو جیبی میده انقدر نگهش میدارم اونم به بهونه ...

بخاطر همینه که وقتی پولو استفاده نکنی پول میره از دستت

یه جمله خیلی جالب ملکه ذهنم کردم که میگه با پول مثل معشوقتون رفتار کنید

دوسش داشته باشید و به بهترین نحو حالتون رو باهاش خوب کنید و استفادش کنید وگرنه میره دست یکی دیگه

دلتو بزرگ کن خساست خیلی نفرت برانگیزه 

بخاطر همینه که وقتی پولو استفاده نکنی پول میره از دستتیه جمله خیلی جالب ملکه ذهنم کردم که میگه با پو ...

چقدر قشنگ گفتی حتما یادم میمونه ،میگی مثلا باهاش وسیله بخرم لباس و اینا؟ من دقت کردم لباس میخرم ولی زیاد نمیپوشونمشون میگم مثلا یجای خاص یا وسیله میخرم میزارم فیریز زیاد درست نمیکنم میگم یعنی خساستمم داره از پول فرا تر میره 😂😑