2777
2789
عنوان

دوستان کلاهبرداری نیست بیایین

239 بازدید | 18 پست

آدمین پاسخگو و پشتیبانی میخوام و هیچ کلاهبرداری در کار نیس برای شروع هر کار سرمایه ای می‌خواد که برای این کار سرمایه بسیار ناچیزی قراره بزارین

خب اگه کلاهبرداری نیست چرا واسه استخدام ادمینت پول میگیری. یه چیزی بهت بگم. این بنده خداهایی که دنبال کار خونگی هستن، کارد به استخوونشون رسیده، محتاج یه لقمه نونن. تو رو خدا از آهشون بترس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازکی تاحااا برای استخدام شدن باید پول پرداخت شه؟پول بدیم ک پول دربیاریم این دیگ چ جورشه..درواقع شما پول میگیری استخدام میکنی بعد یا اون فرد بلد کارنیست وکناره گیری میکنه یاشما خوشت نمیادو میگی نمیخوام برام کارکنی درنهایت چی میشه؟؟نفربعدی میادو همینجوری پول میزنین ب جیب

منم خودم یکی از اونام با معرفی کار آدم بده شدیم

خب شما هم تو دام کلاه. بردار افتادی عزیزم. مثلا بهتون میگن اگهی رو تو دیوار بزار .شغلت اینه. چراااااا؟ چون میخوان با شماره شما ، با کاربری شما کلاه   برداری کنن

عزیزم اگه از اینکار اطمینان کامل نداری ،به کسی پیشنهاد نده واقعا

چند نفر رو میشناسم به بهونه ی کار ازشون پول گرفته شده و بعدا کلاهبرداری شد ازشون، کسایی بودن که عضو کمیته امداد بودن، پول قرض گرفته بودن

آبروشون رفت

ازکی تاحااا برای استخدام شدن باید پول پرداخت شه؟پول بدیم ک پول دربیاریم این دیگ چ جورشه..درواقع شما ...

دقیقا من رفتم دارو خونه کارکنم،گفت دوماه باید رایگان بیای اینجا کار کنی بعد دوماه اگه خوب بودی استخدام میشی

پدرم گفت دوماه تومیری،بعد دوماه یک نفر دیگه اینجوری طرف بدون حقوق دادن داره اداره میکنه داروخونه اش رو

بعد دوماه میگه دیگه نیا،از کارت راضی نیستم

دقیقا من رفتم دارو خونه کارکنم،گفت دوماه باید رایگان بیای اینجا کار کنی بعد دوماه اگه خوب بودی استخد ...

باز خوبه پولی ازت نمیخواستن ..ولی اینکه پول بدی کارکنی زور داره..کلا یه سری قوانین مسخره واس خودشون وضع کردن و حس زرنگی گرفتن

باز خوبه پولی ازت نمیخواستن ..ولی اینکه پول بدی کارکنی زور داره..کلا یه سری قوانین مسخره واس خودشون ...

فکشور بکن پولی نمی‌گرفتند ولی دوماه دوماه مردم رو رد میکردن الکی باز میگفتن نفر بعدی بیاد تا یکسال دوسال همینجوری اداره میکردن

ولی باز پول بدی تا بهت کار بدن خیلی ستمه، آدم باید بی‌شعور باشه و از عقلش استفاده نکنه تا قبول کنه این موارد رو

فکشور بکن پولی نمی‌گرفتند ولی دوماه دوماه مردم رو رد میکردن الکی باز میگفتن نفر بعدی بیاد تا یکسال د ...

مردم زرنگ شدن ..البته ک خب ادمای توی جامعه باعث همین زرنگیا میشن چون ب عقلشون رجوع نمیکنن میرن مفت کارمیکنن یا پول میدن کارمیکنن درک نمیکنم این افرادوواقعا