2777
2789

ب نظرم باید س ماه متوالی باشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم امروز با کارکردحسابش ۸میلیونوپونصدگرفت بعد۳ماه تقریبا خوب بودبه نسبته پویایی که گردش داشت اخه ...

جایی سراغ ندارین برا وام فوری

میتونم از کسی قرض بگیرم پول بذارم برا امتیاز ولی باید زود پس بدم نمیتونم سه ماه صبر کنم

جایی برا وام فوری سراغ ندارین ؟در حد ۴۰

ن عزیزم

ویپاد نمیشه؟

نمیشه طلا بفروشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
جایی سراغ ندارین برا وام فوریمیتونم از کسی قرض بگیرم پول بذارم برا امتیاز ولی باید زود پس بدم نمیتون ...

درحدزیادنمیشه قسطا هست که ۷تومن میگیره ۵۰ میده بانک آیندس زودمیده بدون سپرده دیجی کالا ۵۰تومن میده سریعه اونم میتونی طلایاسکه بخری ضامنم خودت