2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قاعدگی همراه با لخته‌های بزرگ باشد، ممکن است به دلایلی مثل عدم تعادل هورمونی، ضخیم شدن بیش از حد دیواره رحم، یا مشکلات انعقادی خون باشد. فیبروم رحمی: توده‌های غیرسرطانی در رحم که می‌توانند باعث خونریزی شدید و لخته شوند سقط جنین اولیه: اگر فرد در حال اقدام برای بارداری بوده، اختلالات دیگر مثل پولیپ یا اندومتریوز: که می‌توانند منجر به خونریزی غیرعادی شوند.

اگه این وضعیت ادامه‌دار باشد یا همراه با درد شدید، ضعف، یا علائم دیگر باشد، بهتر است حتماً به پزشک زنان مراجعه شود تا علت دقیق بررسی شود.

پای کیستیک دارم من اینجورم مثل شما فکر میکردم همه اینجورن

شماهم اینطورید؟ من پریودام منطمه ولی امروز اولین روز پریودم وحشتناک درد داشتم یعنی زنگ زدم مامانم اومد پسرمو برد زمینو چنگ میزدم 

پریودم منظمه ولی مثلا این ماه عجیب بود ١بهمن پریود شدم 5بهمن تموم شدم وسطاش اقدام داشتیم امروز ٢٧بهم ...

همون احتمال داره برای تنبلی باشه حتما تا اولشه برو بهت قرص ث دارو میره و بعدش اقدام میکنی و مشکلت حل مبشه 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تبلی تخمدان😐🥲یعنی سخت بچه دار میشم؟

اولشه نه یه مدت دارو میخوری بعد دیگع لازم نیست

اما اگه بزاری شدید بشه برای بچه دار شدنت به دردسر پ مصرف دارو میوفتی 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماهم اینطورید؟ من پریودام منطمه ولی امروز اولین روز پریودم وحشتناک درد داشتم یعنی زنگ زدم مامانم او ...

ببین من کلا موقع دفع اینا خیلی درد می‌گیرم شاید دوباره در سال بشع فکر میکردم چون مجردم دفعش سخته ولی انکار دلیل دیگه داره 

راستش موقع پریودی کل دیواره رحم تخریب میشه من از اولین بار که پریود شدم تا الان اینجور چیزی داشتم بیشتر اوقات مخصوصا روزای اول

عزیزم درد زیاد پریود میتونه نشانه کیست آندومتریوما باشه.جوش صورت هم نشانه عدم تعادل هورمونی هستش. البته آندومتریوز خودش از عدم تعادل هورمونی و افزایش استروژن ناشی میشه. حتما به یک متخصص زنان حاذق مراجعه کن. انشالله که مشکلی نباشه.