برخوردتون با کسی که مدام میخواد با داشته هاش پز بده و بکنه توی چشمتون چیه ،هر کاری بکنید تقلید بکنه هر غذایی بپزید فرداش بپزه استوری بزاره هر چی برای خاندان شوهر بخرید چند برابرشو چند بار متوالی براشون بخره ،هر مدل کیف و کفش بخرید یا عینا یا شبیهشو پیدا کنه برای خودشو شوهرش بخره ، سر سفره حواسش به این باشه که چقدر میخوری و بیشتر نخوره چند بار بهت تعارف میکنن ، از بیشتر شالام یکی داره ، من فامیلم اون غریبه هست توی مراسما آمار کساییو توی فامیل شوهرم میگیره که برای مادرشوهرم قفله میخواد با فامیلایی ارتباط بگیره که ما توی عمرمون دوبار هم ندیدیم بعدش میاد میگه همه منو میشناسن تورو کسی نمیشناسه ، آمال و آرزوش شبیه شدن به منه بدبخته، حالا تا اینجا ولش ،قابل چشم پوشیه ،چند ماه پیش با کلی وسواسو چند روز گشتن تو مغازه ها با یه بچه کوچیک با مکافات سرویس طلای مورد علاقمو پیدا کردم و با عشق خریدم ،تمام این مدت محتاط بودم نبینه ،اتفاقی خونه ی اقوام دعوت بودیم نمیدونستم اونا هم هستن گوشوارشو با انگشترش دید ، همین دید من تو دلم گفتم رفت توی لیست خریدش ، حالا چند روز پیش دیدم عینشو تاکید میکنم دقیقا همون مدلو طرحو رفته خریده و از قصد جلوی من میندازه نفهمه گاو رید توی حسم به سرویسم ،الان سرویسم از چشمم افتاده انداختم جلو شوهرم گفتم ببرم بفروش دیگه نمیخوامش ، چی کار کنم ولم کنه ، به خدا میبینمش تنو بدنم میلرزه ،یه راهکار سیاستمدارانه بگید ولم کنه چون خودش در ظاهر انقدررر مارو تحویل میگیره کم مونده دستمونو ببوسه
کامل نخوندم کل کسی که میخواد خودشو جلوه بده تو باید بیمعلی کنی نباید بهش نشون بدی که بهش اهمیت میدی به کاراش و رفتاراش به حرفاش باید بیتفاوت موند و اهمیت داد همین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین عزیزم تو حرفایی که گفتی خلاصه حرفای من میشه مثلاً میگی کفش خوب میخره به من نشون میده یا تو کفش میخری اون میره بهترشو میخره من توضیحات کاملو بهت دادم نباید توجه کنی همین