2777
2789
عنوان

باهاش قهرم چون

201 بازدید | 11 پست

باهاش قهر کردم چون روز ولنتاین باهام دعوا راه انداخت تا کادو نده 

شوهرم عقد کردیم 

منم این سری بدجور باهاش قهر میکنم تا وقتی که جبران نکنه 

امشب پیام داد که کجایی بیا بیرون ببینمت گفتم نمیام نمیخوام ببینمت سگ🥲

دلتنگشم ها ولی میخوام کاری بهش کنم که دیگه از این غلطا نکنه

اون سگ چی بود گفتی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگش دیگه زیادی بود

من خوابگاهم چند روزه احوال منو نگرفته تا خودشم اومده نزدیک من ( اونم خوابگاهش نزدیک منه) یاد من کرده 

چرا زودتر یادی ازم نکرد چرا دقیقا روز ولنتاین باید دعوا درست کنه

عزیزم الان بیام به تو ثابت کنم که شوهرمه؟به نظرت مرد میتونه بیاد تو خوابگاه دخترانه؟

اخه منطقی نبود الان شما میگی خوابگاه 

کسی که شوهر داره چرا باید بره خوابگاه 

و اگر شهرتون دوره چطوری میشه شوهرتون بعد از یک یا چند هفته بیاد بعد نرید پیشش 

اگر نامزد بودین باز 

چرا با اینکه شوهر دارین خوابگاهی؟ و قهر هم هستی مگه یه مرد چقدر میتونه خودشو نگه داره 

اخه منطقی نبود الان شما میگی خوابگاه کسی که شوهر داره چرا باید بره خوابگاه و اگر شهرتون دوره چطوری م ...

چون عقدیم و فعلا سر خونه زندگیمون نرفتیم 

شرایط برای زندگی مشترک مهیا نیست فعلا و اینکه خودشم خوابگاهی هست که نزدیک خوابگاه منه 

وقتی عقدیم دیگه نامزد محسوب نمیشه