2777
2789
عنوان

برنامه تون برا عید چیه

122 بازدید | 9 پست

من لباسمو خریدم فردا نوبته لیزر دارم و اکستنشن نزدیکه عیدم دوباره لیزر اکستنشن فیلر نوبته ساکشن دارم برا هفته بعد فیشیال دو تا تتو بدن تو این هفته جنب و جوشه نزدیک عیدو خیلی دوس دارم خیلی...

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس اینا که میخرم بقیه چیزام که انجام نمیدم خود واقعیمم

عشقه دلم منم خوده واقعیم ولی خب مرتب بودنو خیلی دوس دارم و واقعا اینجوری حسه بهتری میگیرم در هر حال شاد باشی

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
😐😐ماشالا به تومن تا ۸ فروردین سرکارم

خسته نباشی

فقط وسایل هفت سین و پذیرایی از مهمون خریدم .

لباسامو آخر هفته میرم میگیرم .

لوازم ارایش و ...هم یکم خریدم بقیشم تا آخر هفته بعدی میگیرم 

برای ناخن رو اواخر اسفند میرم ارایشگاه.

موهامو چند روز پیش رفتم برای عید مدل زدم و مرتب کردم و بهش رسیدم .

مژه هم احتمالا بکارم برای ۲۵ اسفند وقت دارم .

فیشال هم ۲۰ اسفند .

خونه تکونی و ...هم ۵ روز قبل از عید انجام میدیم .

فقط شستشوی مبل و پرده و ...رو هفته بعدی قراره بیان انجام بدن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑