2777
2789
عنوان

دوس داشتی بخون نظر قشنگتو بذار

206 بازدید | 16 پست

بچاا دوس دارم حرفای دلمو بزنم 

زندگیم از دوحالت خارج نیست یا اینکه برنامه میریزم باید کامل انجام بدم یا اگه ندادم همش بیخیالی همش سر در گمییی 

17سالمه بی محبتی دیدما یعنی کلا بدون احساسات بار اومدم اما تحمل سختیو ندارم ک حتی درس بخونم دیگ بریدم تنها تفریححححم درسه و گوشی توقع خارج رفتنم دارم ک درسم درست نمیخونم این یه رویای پیشه نه؟

نمیدونممم قراره چی بشه زنگیم هیچوقت خوشحال نیستم هیچوقت انگار تلنباری از مشکلات رو دوشمههه مامانم میگه تو انگار پدرت مردت همیشه خیلی بد اخلاقی درواقع دوریم از اونا عقاید سمشونههههه هوففف  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

درکت میکنم

ولی بدون تنها نیستی

این مشکل همه نوجووناست. سردرگم میشن.یه روز پرهیجان برنامه میریزن یه  روز ناامیداز همه چی.یه روز میخوان از درس به اینده برسن یه روز میگن نه عشقوتفریحو کار ازادو بازارکارو... همه هم دوست دارن مهاجرت کنن

اصلا تنهانیستی

همتون ازاین دوران میگذرید.هرکسی به شکلی.فقط یه عده هستن ‌بهتر ازاین دوران عبورمیکنن.اونایی که سعی میکنن این احساساتو کنترل کنن و چندتا تکنیک یادگرفتن برای کنترل احساسات جورواجور بلوغ و هدفمند هستن

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزمدرکت میکنمولی بدون تنها نیستیاین مشکل همه نوجووناست. سردرگم میشن.یه روز پرهیجان برنامه میریزن ی ...

خیلیییی خوبی ک با حرفات هم شده بقیه رو اروم میکنی سخته یکم نوجوونیی گاهی اصلا نمیدونی چی میخاییی