moonshinemoonshine مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3837 عنوان پارتنر درسی میخوام برای فردا 61 بازدید | 10 پست کسی هست فردا ده ساعت درسبخونیم ساعت دوازده بیام بهم گزارش بدیم؟ 1403/11/27 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6878 من هستم، فردا همین موقع ها میگم، تجربیم فارق التحصیل تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
moonshinemoonshine مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3837 چندمی من واسه ارشد میخونم فقط فردا رو تاآخرهفته میخوام پایبند به تایم مطالعه باشبم همین
moonshinemoonshine مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3837 من هستم، فردا همین موقع ها میگم، تجربیم فارق التحصیل من براارشد میخونم پس فردا همین موقع هالایکت میکنم بیای بگی چندساعت خوندی
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6878 من براارشد میخونم پس فردا همین موقع هالایکت میکنم بیای بگی چندساعت خوندی از صبح ساعت هشت و ربع خوندم البته وقفه هم داشتم نه ساعت و خورده ای خوندم به ده نکشید تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
moonshinemoonshine مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3837 از صبح ساعت هشت و ربع خوندم البته وقفه هم داشتم نه ساعت و خورده ای خوندم به ده نکشید عالیه. منم شش ساعت خوندم😁 فرداشب دوباره منتظرتم بیا گزارش بده خانوم گلی
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6878 عالیه. منم شش ساعت خوندم😁 فرداشب دوباره منتظرتم بیا گزارش بده خانوم گلی خیلی عالی، قانونی یه هشت ساعتو نیمی خوندم ولی خورده خورده هم زیاد داشتم فکر کنم ده ساعت شد تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
moonshinemoonshine مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3837 خیلی عالی، قانونی یه هشت ساعتو نیمی خوندم ولی خورده خورده هم زیاد داشتم فکر کنم ده ساعت شد من فقط دوروز دیگه تاکنکور دارم کاش زودترپیدات کرده بودم باهم میخوندیم شما کی کنکورت؟
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6878 من فقط دوروز دیگه تاکنکور دارم کاش زودترپیدات کرده بودم باهم میخوندیم شما کی کنکورت؟ من اردیبهشت کنکور دارم ، تیر هم همینطور، خرداد هم کلش دوره ی امتحانات هست تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
moonshinemoonshine مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3837 من اردیبهشت کنکور دارم ، تیر هم همینطور، خرداد هم کلش دوره ی امتحانات هست عه بعد عید میخوام زبانمو شروع کنم اگه شروع کردم همینجا تکت میکنم پارتنر درسی بشیم مهم یکی بودن تایممون نیستا مهم استمرار تایممون