2777
2789
عنوان

خانما اگه ی خونه کوچیک داشته باشین

261 بازدید | 22 پست

اگه یه خونه کوچیک داشته باشید برای پس اندازتون(حدودا ۳ میلیارد) و ماهی ۵ یا ۶ تومن پول بیاد دستتون خرج میکنید یا باهاش طلا میخرید باز برای پس انداز؟

🕊✌🏻

اگه خونه برا خودم باشه کاملا 

خرج میکنم 

میرم سفر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو، نصف نصف، نصفی برای اینکه شاید روز مبادایی داشته باشم، نصف دیگه برای اینکه شاید فردا زنده نباشم و حسرت چیزایی که تجربه نکردم روی دلم بمونه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
هر دو، نصف نصف، نصفی برای اینکه شاید روز مبادایی داشته باشم، نصف دیگه برای اینکه شاید فردا زنده نباش ...

موافقم اما چون پول زیادی نیست عملا تو خرج خودم موندم مثلا لباس و ارایشگاه و اینا :( از ی طرف میگم همشو خرج کنم از ی طرف دلم نمیاد میگم طلا هم بگیرم 

🕊✌🏻
۵-۶ تومن خرج خورد و خوراک و هزینه ها میشه دیگه ،اگر اضافه باشه و هزینه هام از جای دیگه تامین بشه ار ...

خرج خورد و خوراک با همسرمه اما لباس و ارایشگاه و ایناهمه با خودم

🕊✌🏻