2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنس در مشکی بدنه سفید و پایینش صورتیه عالیه من خیلی ریمل می خرم گرون واینا ولی این یه چیز دیگه اس قیمتشم ۱۲۸۰۰ از هاپیمر استار خریدم.ولی واسه بلندی مژه هات من تقویت کننده ی سریتا رو پیشنهاد می دم اونم عالیه وبلند می کنه

اسنس در مشکی بدنه سفید و پایینش صورتیه عالیه من خیلی ریمل می خرم گرون واینا ولی این یه چیز دیگه اس ق ...

عزیزم واقعا خوبہ؟کسی دیدید نتیجہ بگیرہ؟ من بہ خاطر ارایش احساس میکنم از حجم مژہ ھام کم شدہ

بله خودم دارم استفاده می کنم عالیه.یه مدت سینره زدم الان سریتا 

امین جان از کدوم راضی تر ھستی بگو من ھم بگیرم دیگہ بدون ارایش اون چھرہ سابق ندارم بہ خاطر مژہ ھام مرسی کہ راھنمائیم کردی

امین جان از کدوم راضی تر ھستی بگو من ھم بگیرم دیگہ بدون ارایش اون چھرہ سابق ندارم بہ خاطر مژہ ھام مر ...

خواهش می کنم عزیزم سریتا بهترِ بعدداز یک ماه تغییراتشو می تونی ببینی به طور کاملا محسوس بلندتر شده مژه هام. البته اگر مژه ها به طور مادرزاد کم پشت باشه فکر نکنم روش خیلی تاثیر داشته باشه روش نوشته که طول عمر مژه ها رو زیاد می کنه و مانع ریزش می شه پس واسه کسایی که ریزش مژه داشتن یا مثل من حس کردن بلندی مژه هاشون مثل قبل نیست خیلی موثرِ