2777
2789
عنوان

اونی که دوسش دارم مشروط شده مثل اینکه قراره از دانشگاهمون بره

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 69 پست

یاد یه تاپیکی افتادم چن وقت پیش عاشق یه پسر مذهبی شده بود داشت خودشو میکشت بعد آخرش دختره بهش گفت و زدن به تیپ و تاپ هم آخرش همه کاربرا میگفتن آخه عاشق چیه این شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خودت میگی عوضی 🥲حتما از ایناس که هر ترم با یه دختره بیخیال باش ادمای بهتری سر راهت میان

از لحاظ دختر بازی نمیدونم قیافش که خیلی لاشی بود ولی به هیچ عنوان هیچ دختری رو نگاه نمیکرد و محل نمیداد و اصلا هیچ دوست و رفیقی نداشته چند شبه تو دلم اشوبه همش حس میکنم دوست دختر داره

ببخشید یعنی بعد اینکه به پسره گفتش دعواش شد با پسره؟

پسره اول انگار ازش خوشش میومده بعد دختره رفته بهش گفته پسره ام نمیدونم چش بود قاطی کرده بود و اینا آخرش گفته بود نه 

تازه دختره چون دانشگاه شون جدا بود بخاطرش رفته بود اونجا 

منم بحثم اینه که سر تو از برف بکش بیرون اگه واقعا ارزش داره بهش فکر کن

پسره اول انگار ازش خوشش میومده بعد دختره رفته بهش گفته پسره ام نمیدونم چش بود قاطی کرده بود و اینا آ ...

اهاا اون دختره و پسره رو یادم یادمه 

ادم موردعلاقمه میدونم دیگه هیچکیو به این اندازه نمیتونم دوست داشته باشم

خوب اومد گفت من بهتون علاقه ای ندارم اومد گفت من از یکی دیگه خوشم میاد خواهرم یکم فکر کن ببین اصلا ک ...

حتی یک درصد هم این حرفو بزنه من چه عکس العملی میتونم داشته باشم اخه؟ حتی فکر بهش هم دیوونم میکنه

اهاا اون دختره و پسره رو یادم یادمه ادم موردعلاقمه میدونم دیگه هیچکیو به این اندازه نمیتونم دوست داش ...

خب پس بهش بگو راستش ازت خوشم اومده تا حالا ام با کسی نبودم و کسی چشمم و نگرفته فقط خواستم تو دلم نمونه بهت بگم 

دیگه خودتو خلاص کن یا میگه آره یا میگه نه

کسی که مشروط شده یعنی پی دختر بازی وو عیاشی هست میخوای چیکار این ادمو‌ ما هم دانشگاه رفتیم و این تیپ ...

واقعا بخاطر دختربازیه؟ دوست و رفیق که نداره خیلی کم داره و دانشگاهم همیشه تنها بود یعنی اصلا دانشگاه نمیموندش بعدکلاس سریع میرفت