2777
2789
عنوان

وقتی رلتون دیر سین میکنه

193 بازدید | 15 پست

میدونم از عمد اینکارو میکنه چون هردفعه در ثانیه سین میکنه ولی بغضی وقتا سین نمیکنه در صورتی ک انلاینه بعد ساعت ها سین میزنه

شما باشین شماهم در جوابش دیر سین میکنین یا زود سین میکنین ک بفهمه به چپتونه ؟😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میرم پی کارم، منتظر جواب دادن هر چیزی نمیمونم 

مگه بیکارم بشینم ببینم طرف کی زحمت میکشه جواب بده 

میرم پی کارم هر وقت هم طرف جواب داد و من دیدمش جواب میدم 

حالا ممکن یه ساعت طول بکشه ممکن ۵ ساعت 

من باشم میرم پی کارم، منتظر جواب دادن هر چیزی نمیمونم مگه بیکارم بشینم ببینم طرف کی زحمت میکشه جواب ...

بابا من میدونم از عمد اینکارو میکنه چون میدونه عصبی میشم😂

ولی نمیدونم چجوری تلافی کنم ک بدونه کارش اشتباهه 

یعنی سین میکنی ولی جواب نمیدی؟

اره 

پیامم نمیدم تا حرصش در بیاد ببخشیدا ت.خمشو می پیچونم 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بابا من میدونم از عمد اینکارو میکنه چون میدونه عصبی میشم😂ولی نمیدونم چجوری تلافی کنم ک بدونه کارش ا ...

خب عصبی نشو، میبینی از قصد جوابت نمیده و فرضا یه ساعت بعد میده  بیخیال شو برو فیلمی چیزی ببین، کتابی بخون، چه میدونم درس و دانشگاه داری بهش برس، هر چی بالاخره کارایی برا انجام دادن داری 

وقتی طرف فکر کنه تو‌خوابیدی رو‌گوشی منتظر اون چیز خوبی نیست 

نه اینکه از قصد دیر جواب بدی، نه اینکه بخوابی رو گوشی منتظرش 

دیر جواب میده برو پی کارت هر وقت دیدی جواب بده 

الان میگم سررم شلوغ بود بیشتر دیوونه بشه😂

اره 

سر بدوونش 

مثلا عمدا دیر سین کن یا دیر ج بده بعد بگو وای ببخشید که نتونستم 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد