2777
2789
عنوان

پسر دایی شوهر

161 بازدید | 8 پست

خانما من بگین چیکار کنم پسر دایی شوهرم بااهاش کار می‌کنه ی جا هفته دو س شب میاد خونه ما  اومدنی مبینم باهاشع. هرچی ب شوهرم میگه اخی چخبرع بهم نمیگی من ت خونه راحت نیستم. غذا درست میکنم اندازه خودمون بی خبر. زنگ درو میزنع میاد سریع باز میرم لباس میکنم   تا اخر شب. گوشیم دستشونه ک فیلم نگاه میکنن  هی چای بیار تخمه بیار پذیرایی کن اعصابم خورد میشه ب نظرتون من مقصرم یا شوهرم 

قطعا شوهرت 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مقصری ک هر شب پذیرایی میکنییا بیا بگو بخند باهاشون شوهرت معذب شهیا برو اتاق بخواب پذیراییم نکن تا ...

ی دیروز اومد پذیرایی نکردم. رفتم درگیر دخترم شدم. گفت  چرا زنت اعصابش خرابه دنده چپ بلند شده و فلان 

شوهرت بجه بازیه مگه ببره خونه مامانش.گوشی خودش نداره!!

گوشی منو برمیدارند میزنن ب تلویزیون فیلم میبینم اینقد حرصم میگیره میگه. خودش میگه میرم خونه تون چی بگم بهش

گوشی منو برمیدارند میزنن ب تلویزیون فیلم میبینم اینقد حرصم میگیره میگه. خودش میگه میرم خونه تون چی ب ...

بگه کسی خونه نیست خودمم جایی دعوتم و کلا بپیچونه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅