2777
2789

رفتم کلاس خیاطی ک مثلا یادبگیرم درآمد داشته باشم توخرج کلاسشم موندم دوماهه شهریه عقب افتاده پولم ندارم بدم کرایه فردا تا کلاس برم😖

اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو اینجوری ختم و اذکار بردار خییلی موثره تو کانالا یا گروه های ختم شرکت کن معجزه میشه

انقدصداش کردم خستم دیگه کاری باهاش ندارم میخام ببینم تاکی ازاون بالا فقط نگاهم میکنه

انقدصداش کردم خستم دیگه کاری باهاش ندارم میخام ببینم تاکی ازاون بالا فقط نگاهم میکنه

عزیز من ۲۰ سال تموم صداش کردم تا شنید هیچوقت ناشکری و کفر نگفتم تو بدترین شرایط گفتم راضی ام به رضایت. تو وفادار بمون خدا وفاشو بهت نشون میده

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
عزیز من ۲۰ سال تموم صداش کردم تا شنید هیچوقت ناشکری و کفر نگفتم تو بدترین شرایط گفتم راضی ام به رضای ...

دمت گرم کاش همه مثه شماباشن

دمت گرم کاش همه مثه شماباشن

اگر واقعا خالصانه خدا رو بیاد داشته باشی بدونی میبینه به بزرگیش قسم دست خالیت نمیزاره اون روز دفترخاطراتمو نگاه میکردم غصه هامو که نوشته بودم ته تماش شاید ۲۰ بار نوشتم خدایاشکرت الهی شکر تو هم میتونی از همین الان از ته قلبت حسش کن به خدا بینیاز میشی از هر کسی

اینا شعار نیست تک به تکشو با تمام سلولهای وجودم حس کردم. 

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند