2821
2789
برا کی میمیری😳😳

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نازنین بیاتی بابا 

من متاهلم داوش ازما گذشت 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا فیلم نگاه کردن با پدر جو سنگینی داره کوچکترین شوخی یا حرکت برات قبیح بنظر میاد🥴

بابای من تا یه مرد لخت میشه تلوزیون

میپره رو کنترل سریع کانالو عوض میکنه😑😑

خب که چی مثلا🤣🤣🤣

انسان جالب، ناز و بامزه ای هستم (◕‿◕)

هنوز اولشه که وایب خوب دارهاسم سریال تاسیانه یعنی غصه و غمباید قسمت های آینده زار بزنیم🤣🤣😭

اره از قسمت بعدی غم و غصه شون شروع میشه ما میشینیم زاار میزنییم😂😭

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

به سلامتی🤣🥂🥂خوبی دختر؟ کجایی؟💚💚

سلااااااامممممممممممممممممممممم عشقِ هوتن🥹🤣🤣

میگذره... تو خوبییییی؟؟؟؟؟؟

درگیر درسم(: 

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

😂😂😂😂دهنت منم چون میدونستم تو میای اومدم تو عاشق اونی نه سریال 😈

از خدا که پنهوون نیست از کاربرا چه پنهوون🤣🤣🙆🏻‍♀️💚

نه جدی عاشق سریالش هم هستم

انسان جالب، ناز و بامزه ای هستم (◕‿◕)

از خدا که پنهوون نیست از کاربرا چه پنهوون🤣🤣🙆🏻‍♀️💚نه جدی عاشق سریالش هم هستم

😂😂😂😂

منم عاشق سریالم 😌

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فک کردم برا هوتی میمیری😳😳

برو بابا 😂

جاست نازنین