2777
2789
عنوان

اگه حق کسیو بهش ندیم چی میشه

97 بازدید | 19 پست

من مدرک لیسانس تدریس دارم، همسایمون برای بچه اش کلاس تقویتی میخواست، منم با اینکه اون روزا اصلا حالم خوب نبود قبول کردم چون دست و بالم خالی بود، گفتم بد نیست همون قدر هم، از بقیه جاها پرسیدم گفتن تدریس خصوصی جلسه ای پونصد تومن هستن، باز من صحبت کردم با خود همسایه ام، گفت زیاده گفتم دیگه جلسه ای سیصد و از اون کمتر برام صرفی نداره. الان پول رو نمیده، حتی دوسه بار پیام دادم و مودبانه یادآوری کردم، جالبیش اینجاست که منو بیرون که میبینن برام قیافه هم میگیرن انگار ازم طلبکارن. منم روم نمیشه دیگه بیشتر ازشون طلب کنم واقعا زشته.

جالبیش اینجاس که اون خانوم مداح مجلسای روضه هم هست! 

دیگه منم اون روزا پول نداشتم حلقه مو فروختم به یه دردم بزنم، اینکه گذشت، میدونم نفرین بده ها ولی واقعا منتظر کارماعم، چون واقعا بی پول بودم و اینکه اصلا هم حوصله کلاس نداشتم ، و اینکه کجا برامون کار مجانی انجام میدن که من انجام بدن؟ یه مو کوتاه میکنیم ۳۰۰ تومن میشه، کاری که شاید یک ربع طول بکشه.

بنظر شما اونام جواب کارشونو میبینن؟ یا این کارما و فلان فقط برای ماست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بهت بگم ( کلی دارم میگم اشتباه متوجه نشید ) 

نمی‌دونم ولی شاید فقط برای من اینجوری باشه من حس میکنم کارما رو آدمای درست پس میدن 

کسی که ذاتش خرابه و آدم خوبی نیست هیچ کارمایی رو نمی‌بینه چون خدا کلا روشو از روی این برگردونده‌ 

ولی آدم درست سریع خدا میزنه‌ تو سرش که تو یه اشتباهی کردی 

یکیو اذیت کردی به یکی بد کردی و فلان نمیییییییدونم شایدم اینجوری نباشه 

خدا کاری نمیکنه وقتی شما خودت نمیتونی حقت رو از همسایتون بگیرین اول باید پول رو میگرفتین حداقل بیعانه میگرفتین الان آدم به والدین خودش اعتماد نداره و اونا هم فهمیدن شما انسان هستی سواستفاده کردن شما حقت رو بگیر 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دقیقا کسی پیدا نمیشه سرویس رایگان بده توهم هر کاری میخوای کنی قبلش باید پول بگیری اینجوری نشه من هر چی آدم بد دیدم پیشرفت کردن تا کارما پس بدن 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
سیلی نقد به از حلوای نسیه هستش

سلام عزیزم ببخشید ریپلی زدم اما این ضرب المثل هست و اینکه معنیش یعنی چی ؟؟ چقدر زیباااست...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اونموقع ازم زمان خواست گفتم اوکی، خب همسایه ایم، بعد اصلا چقد پوله مگه، خودم واقعا روم نمیشه

یکم دیگه زمان بهش بده ببین چی میشه🫠

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨