2777
2789

دوستان من 14 اسفند وقت دارم

الان دیدم این براکته یکم شل شده ها ولی از سیم جدانشده هنوز انگار با انگشت بالاپایین تکون میدم یجوریه

ازسیم جدا نشده 

چیکارکنم وایسم تااون موقع اخه دندون وسطه 😓

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

مال منم همون اول جدا شده بود ولی چون راه دور بودیم نرفتم تاااا بیست و خورده ای روز بعدش

خب جدانشد ازسیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم شکسته دیگه اما اونجا لق لق میزنه فعلا آروم مسواک بکش تا بری تعویض کنه دندانپزشک...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

سیم شکسته دیگه اما اونجا لق لق میزنه فعلا آروم مسواک بکش تا بری تعویض کنه دندانپزشک...

سیم نه انگار براکت چسبش تموم شده 

سیم نه انگار براکت چسبش تموم شده

عه پس سریع ببر گلم یهو ناگهانی توی خوابی چیزی میپره گلوت خطرناکه گلم یا اینکه آنقدر بازی کن تا دربیاد خطرناک نباشه چیزهای و خوراکی و غذاهای سفت هم دیگه نخور من تا دو سال شیر برنج میخوردم گلممم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عه پس سریع ببر گلم یهو ناگهانی توی خوابی چیزی میپره گلوت خطرناکه گلم یا اینکه آنقدر بازی کن تا دربیا ...

بابا مامانم دعوام می‌کنه بگم بشش دوهفته دیگه وقت دارم 

تماس بگیرید به دندونپزشکی اطلاع بدیدمن این اتفاق می افتاد بهم زودتر وقت میداد درست میکرد

دوهفته دیگه وقتمه فلن