2777
2789
عنوان

اول صبحی

1205 بازدید | 169 پست

علت اینکه اول صبح بیدار شدین و دیگه نخوابیدین چیه؟؟؟!!!!

هرکی دوست داره جواب بده بهتر از بیکاریه فک کنم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما با صدای گوشی شوهرم بیدار شدم و نماز خوندم حالاخوابم نمیبره

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
اصلا نخوابیدیم که بخواییم بیدار بشیم

😀

افرین والا خوب میتونی بیدار بمونی تاصب

با همسرم بیدار شدم صبحانه خوردیم 

رفت سرکار 

منم دیگه نخوابیدم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من بيدار شدم برم باشگاه تا سر موقع ب كارم برسم

اول صبحی باشگااااهههه🙆🙆🙆🙆

چه حوصله ای داری 

منم مثل شما با صدای گوشی شوهرم بیدار شدم و نماز خوندم حالاخوابم نمیبره

منم بیدار شدم نماز بخونم،شوهرم رفت سرکار،فکر اینکه بچه دوم بیارم یا نه مثل خوره افتاده به جونم

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
نخوابيدم كه هنوز😁

😀