2777
2789
عنوان

یه خواب بد دیدم روح یه دختر بچه بوداسمش هم گف بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 47 پست
اره بلدی؟؟

ببین جن یا شیطان مخصوصا شیطان لعین خودشو به همه شکلی درمیاره خدا لعنتش کنه به همه شکلی .اون خواب قبلی هاتم بگو.فقط یسوال اگه اینجا دوس نداشتی جواب بدی بگو جایی دیگه .کسی رو اذیت نکردی روابطت با مادرشوهر اقوام همسرت وخودِ همسرت چجوره؟؟از همه مهمتر کسی رو اذیت نکردی خصومتی چیزی.باید حقیقتش رو بدونم قشنگم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
حالا الان تعبیرش برات مهمه؟؟؟

تعبیر که چیزی دستمو نگرفت میخوام ببینم کسی تجربه این خوابو داره نکنه یه دختر به این اسم و نشون تو رودبار یه اتفاقی براش افتاده و من قرار بوده خبر رسونی چیزی باشم اینجور موردا برام پیش اومده ولی هرچی اسمشو سرچ کردم چیزی دستمو نگرفت

این۵امین کاربریمه 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر که چیزی دستمو نگرفت میخوام ببینم کسی تجربه این خوابو داره نکنه یه دختر به این اسم و نشون تو رو ...

نه .ببین اگه اینجوری بودش قبل این ازت خواسته بوده که کاری براش بکنی.

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اون پایین‌تر جوابشو دادم شیاطین خودشونو به هر شکلی حتی آدمیزاد درمیارن خدا لعنتشون کنه

عجب

تو خواب چی میخوان از ما آخه

جدیدا یه خواب راحت ندارم ...استرس و ناراحتی زندگی باعث این چیزا شده 

ببین جن یا شیطان مخصوصا شیطان لعین خودشو به همه شکلی درمیاره خدا لعنتش کنه به همه شکلی .اون خواب قبل ...

نه کسیو ادیت نکردم من نماز نمیخونم ولی خدا رو تو همه کارام درنظر دارم دل نمیشکنم کینه نیمدم به کسی کلا یکی ازم ناراحت بشه طاقت ندارم زود اشتی میکنم خواب های قبلیم خیلی وحشتناک تره بزار الان اخریشو مینویسم

این۵امین کاربریمه 😉
ببخشید شما علم چه چیزیو،دارین؟

من با اساتید تعبیر خواب یمدتی بودم.با اساتید راه رفته سیروسلوک.و خودم گاها ارواح رو دربیداری میبینم.از همه مهمتر که اصلا نمیتونم به کسی حرفی بگم.خدا نعمت زیادی توی این مسیر یا نگم بهتره

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببین جن یا شیطان مخصوصا شیطان لعین خودشو به همه شکلی درمیاره خدا لعنتش کنه به همه شکلی .اون خواب قبل ...

من یه مدتی سایه باشنل سیاه میبینم همش توخواب جیغ میکشم میدونین دلیلش چیه

عجبتو خواب چی میخوان از ما آخهجدیدا یه خواب راحت ندارم ...استرس و ناراحتی زندگی باعث این چیزا شده

یه بار یه پیرزن اومد به خوابم گف به فلانی ها بگو دست از سر نوه من برداره من تا به حال ندیده بودم زنه رو به مامانم که گفتم فلانی کیه سریع گف فامیله و... مامانم پیغام رو رسوند ولی اونا گوش نکردم نگو که فلانی ها خواستگار نوه پیرزنه بودن و اصرار به وصلت داشتن ما هم نمیدونستیم فقط پیغام رو رسوندیم وصلت انجام شد سر سال نشده دختره خودکشی کرد از دست شوهرش

این۵امین کاربریمه 😉
عجبتو خواب چی میخوان از ما آخهجدیدا یه خواب راحت ندارم ...استرس و ناراحتی زندگی باعث این چیزا شده

شرمنده‌ام نفسم از نظر اعتقادی یا علم در چه حدی هستید؟؟شیاطین توی خواب بیداری ودر هرثانیه ثانیه همراهمونن و باهامون کار دارن تا بیچاره مون نکنن که دست از سرمون برنمی‌دارن

اللهم عجل الولیک الفرج💚

اخرین خوابی که دیدم یه مدت بود یه مرد دراز قد سیاه پوش میدیدم که مثله گدا افتاده بود یه گوشه هیچ حرفی نمیزد اوایل یه بار که پریدم از خواب حسش میکردم تو اتاق بلند گفتم خو اگه کاری داری بگو چی میخوای از من .خواب بعدی که اومد تو یه راه رو دراز و تاریک بود که من وسط بود اون سرش مرد گدا مانند افتاده بود و اون سرش یه اتاق که مامانم توش بود من نمیدیدمش ولی داشت جیغ میکشید مردِ هم نگام میکرد و فقط میگف کمکم کن منم وسط سالن مونده بودم هر قدمی که سمت مامانم برمیداشتم مرده عصبانی تر میشد و صداشو بالاتر میبرد تا اخر دویدم سمت اتاقی که مامانم بود اونم داد و بیداد راه انداخت منم از خواب پریدم

این۵امین کاربریمه 😉