2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست
باحرفات موافقم جز اون قسمت سیلی زدن چون بچه واقعا موقع کتک خوردن نمی‌فهمه دردی که داره تحمل میکنه با ...

من خودم بچه ندارم و کلا تصمیم اینه بچه نیارم اما گاهی میبینم یه بچه داره بصورت هیستریک جیغ میزنه و فروشگاهو بهم میریزه بعد مامانش هی میگه عزیزم چی شده اروم باش،خب الان واقعا انتظار دارن بچه تو اون جیغا بیاد توضیح بده چی شده؟! 

بنظرم بچه باید از پدر مادرش حساب ببره من خودم هیچوقت کتک نخوردم اما پدر و مادرم نگاهشون یجوری نافذ بود که فقط وقتی نگاه میکردن حساب کار دستم میومد بدون هیچ حرفی

الان برعکسه این پدرمادران که از بچشون حساب میبرن و واقعا بچه ترسی از هیچ رفتاری نداره چون خط قرمزی براشون تعریف نشده 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من خودم بچه ندارم و کلا تصمیم اینه بچه نیارم اما گاهی میبینم یه بچه داره بصورت هیستریک جیغ میزنه و ف ...

بچه همینه

اگر گریه نکنه باید تعجب کنی 

تا ۱۸ سالگی بچه ها هوش هیجانی خیلی پایینی دارن 

وباید فقط با صبر و اموزش اینو بهشون یاد داد که کجا چیکار کنن

راهش اینه بهش بگی که متوجه شدی از چی ناراحته وعلت اینکه نمیشه براش اون کار رو کنی توضیح بدی و جایگزین تعزیف کنی 

اینجوری بچه کم کم میفهمه

ولی یه راه میانبر هم هست داد بزنی کتک بزنی قشنگ سرکوبش کنی ونتیجه اش میشه ادمی که بلد نیست احساساتشو مدیریت کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهکار رو گفتم رک به دخترتون بگید شوخیت خوب نبود ومن ناراحت شدماین حرفت هم درست نیست ادم با بزرگترش ...

متاسفم که تو گذشته ناراحتی کشیدی با این روش ولی من وقتی دخترم تو اتاقه از بیرون باهاش در مورد موضوع صحبت میکنم تو کامنت قبلیم همه یه کاربر دیگه توضیح دادم که بچه باید متوجه بشه برای چی داره تنبیه میشه اون خانم میگفت گاهی باید سیلی زد که من گفتم تواین حالت بچه اصلا متوجه نیست برای چی داره درد میکشه

شما هم تنها میموندی بدون هیچ توضیحی ولی از پشت در کاملا مسئله رو برای دخترم باز میکنم البته این کار همیشگیم نیست شاید سالی یکی دوبار از اتاق استفاده کنم البته دخترم خودش گاهی برای بازی با برادرش برق رو خاموش میکنه و چراغ قوه بازی میکنن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
متاسفم که تو گذشته ناراحتی کشیدی با این روش ولی من وقتی دخترم تو اتاقه از بیرون باهاش در مورد موضوع ...

میدونی من فقط حرفم اینه 

حرفی که دخترت زده چیزی نبوده که این تنبیه لایقش باشه 

بچه اس 

نمیدونسته حرفش بده 

سختگیریت رو کمتر کن 

دنیا انقدر بهشون سخت میگیره در اینده بزار الان کودکی کنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا.بی پول نمیذاریمشون اما مشکل اینجاست که میخان خودشون تعیین کنن چقد توحسابشون باشه.وغیراین صورت ...

اصلا الان بعضی  مادرا از اون ور بوم افتادن و هرچی کمبود توبچگی داشتن رو دارن برا بچهاشون جبران میکنن بصورت افراطی! و این فاجعه ست!!! تو کلاس پسرم باورتون نمیشه شاید بیشتراز ۱۵تاشون لوس و ننر باراومدن توجلسه مادرا صحبت میکردن ک اره من برا بچم گوشی خریدم تاعقده ای نشه یکیشون میگفت من اگ قرضم بکنم باید تولد بگیرم برا بچم مفصل هرچی بخواد نه نمیگم!واقعا درک نمیکنم چرااینجورن؟!  بچه باید یادبگیره ک اصلا یوقتایی اون چیزی که میخواد نیست و یا شاید صلاحش این نیست ک براش تهیه بشه یا خانواده پول ندارن همیشه قرارنیست تو نازونعمت باشه!بعضی بچها باعزیزم وجونم اروم نمیشن یوقتایی باید تنبیه بشن که هربچه قلق خودشو داره و اقتدار والدین باید باشه وگرنه سوارمون میشن والا من خودم پسرمو تنبیه میکنم حتما و اصلا موافق نیستم ک همیشه مادر اروم باشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
میدونی من فقط حرفم اینه حرفی که دخترت زده چیزی نبوده که این تنبیه لایقش باشه بچه اس نمیدونسته حرفش ب ...

چشم ممنون از دقت نظرت عزیزم موفق باشی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بچه همینهاگر گریه نکنه باید تعجب کنی تا ۱۸ سالگی بچه ها هوش هیجانی خیلی پایینی دارن وباید فقط با صبر ...

تربیت شما صفر یا صدیه

یعنی یا همش لی لی به لالاش بزاری و همه رفتاراشو بزاری پای بچه بودنش یا اینکه همش کتکش بزنی و تحقیر کنی

درحالیکه تربیت بچه متعادله والدینی میخواد که به وقتش محکم روی حرفشون وایسادنو بلد باشن یوقتشم محبت و ناز کشیدنشو

اینکه شما هیچوقت به بچه تند نشی یا اخم نکنی نتیجش بچه ای میشه که از هیچ رفتاری ترسی نداره و ازین بچه ها هرروز و هرروز بیشتر از قبل داریم میبینیم تو جامعه

بچه هایی که ادب براشون تعریف نشده فقط بواسطه اینکه مادراشون معتقدن بچن و نمیشه چیزی گفت بهشون

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چشم ممنون از دقت نظرت عزیزم موفق باشی

سلامت باشی عزیزم

ببخشید من خیلی دخالت کردما🤣🤣

ولی نمیدونم چزا انقدر بچه هارو درک میکنم ناراحتیشون واسم سخته🥺

تربیت شما صفر یا صدیهیعنی یا همش لی لی به لالاش بزاری و همه رفتاراشو بزاری پای بچه بودنش یا اینکه هم ...

کجای حرفم گفتم روی حرفتون نایستید 

یا اقتدار نداشته باشید؟

مشکل اینجاست فکرمیکنیم اقتدار وتربیت فقط با داد و دعوا به دست میاد چون در کودکی باهممون اینطور رفتار شده

شما خط قرمزمشخص کن و کوتاه نیا 

اما کنارش باید درک کنی همدلی کنی تا بچه بفهمه دشمنش نیستی 

نتیجه اش میشه اینکه بهت اعتماد میکنه و میدونه صلاحشو میخوای 

کنار بچه هامون باشیم نه روبه روشون

سلامت باشی عزیزمببخشید من خیلی دخالت کردما🤣🤣ولی نمیدونم چزا انقدر بچه هارو درک میکنم ناراحتیشون وا ...

انقدر که مهربونی🥰

سلامت باشی عزیزمببخشید من خیلی دخالت کردما🤣🤣ولی نمیدونم چزا انقدر بچه هارو درک میکنم ناراحتیشون وا ...

والا از منم برداشت منفی نکن من یه مامان دلقک به تمام معنام🤣همش براشون ادا درمیارم و با شعر باهاشون حرف میزنم...ولی خب گاهی میگم نباید این بازی‌ها این توهم رو تو بچه ایجاد کنه که جایگاه مادر و دوست های مدرسه باهم یکی هست البته که دخترم خیلی خیلی باادبه و لی گاهی میبینم یه سری حرفارو بدون اینکه بفهمه از دوستاش تقلید میکنه

کجای حرفم گفتم روی حرفتون نایستید یا اقتدار نداشته باشید؟مشکل اینجاست فکرمیکنیم اقتدار وتربیت فقط با ...

ببینید باید منطقی به زندگی نگاه کرد وقتی بچه ی این خانوم به گفته ی خودش پدر و مادرشو با حرف تحقیر کرده و بی ادبانه صحبت کرده و داد و بیدار کرده شما میخوای مادر دست به سینه وایسه و نگاش کنه،واکنش این مادر بنظر من کاملا طبیعی بود

اتفاقا برخلاف حرفتون من هیچوقت تو کودکی تا به همین سن که ۲۹ سالمه هیچوقت به روح مادرم قسم میخورم نه سرم داد زدن نه حتی نوک انگشتی بهم خورده تماما محبت دریافت کردم پس حرفام هیچ ریشه ای در کودکی ندارم مطلقا از رو منطق حرف میزنم

بچه باید از پدر و مادر حساب ببره اگر جایی شروع به بی ادبی کرد باید جلوش وایسی حرف زدن مال قبل این ماجراهاست تندخو که شد باید جلوی ادامه ی این رفتارو بگیری

ببینید باید منطقی به زندگی نگاه کرد وقتی بچه ی این خانوم به گفته ی خودش پدر و مادرشو با حرف تحقیر کر ...

من نگفتم دست به سینه وایسه 

برید بخونید نوشته منو

گفتم باید بهش بگه میفهمم الان ناراحتی از اینکه مثلا نمیتونی بستنی بخری

بعد علتش رو بگه که چرا نمیتونه 

وبعد اگر امکانش هست با یه جایگزین ارومش کنه 

اینجوری بچه میفهمه احساسش مهمه ومادر هم روی حرفش وایستاده 

بچه به خواسته اش نرسیده اما پذیرفته

نمیفهمم کجای این کار ایراد داره

نه عزیزم غیرانتفاعی هم دیدم همینجورن پسرجاریم غیرانتفاعی میره بدترین حرفا و کارا رو یادگرفته بستگی ب ...

من ک خداروشکر راضیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

والا از منم برداشت منفی نکن من یه مامان دلقک به تمام معنام🤣همش براشون ادا درمیارم و با شعر باهاشون ...

نه اصلا 

بخدا من مادری رو ببینم کتک هم بزنه بچشو نمیتونم بگم این مادر مطلقا بده 

هیچکس کافی نیست مادر هم همینطور 

من خودمم بچه دارم و باهاش خیلی مشکلات دارم