2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست

خب چرا پول توجیبی بهش نمیدین؟نمیگم مقدار خیلی زیاد و میلیونی. در حد یه مقدار که حس استقلال کنه

دوماه سه ماه خرج کنه از سرش بیفته بعد کم کم  شما کمکش کن یادش بده پس انداز کنه

کتک راهش نیست. 

شما اول جواب سوال منو بده بعد روی ببر به اونا چرا متوجه نمیشی عزیزم میگم کتک مدام و روزانه نه وقتی ی ...

کتک مداوم که نه منم لازم نمیدونم وتاجایی که راه داره جامو عوض میکنم هنزفری میذارم سردرد نگیرم از دادوبیدادش یا میرم خونه فامیل اون لحظه اما وقتی حرف زشت به شما یا پدرش بزنه  چکارمیکنید شما وامیسته که بچه عقده ای نشه وهرچه دلش خواست پدرش روملو شما خورد کنه شماروهم جلو پدرش؟نه واقعا روانشناسی که اینجور باشه باید فاتحه خوند تواین علم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی مهد هم بچه هارو توی اتاق تنها میذاشتید؟ واقعا روش درستی نیست

😅شما برای تنبیه دختر ۹ ساله که با مادرش ادب رو رعایت نمیکنه راهکار دیگه ای ارائه بدید تا من یاد بگیرم شاید تجربه بیشتری تو تربیت بچه دارید

در مورد بچه های مهد بگم اگر کسی بی ادبی میگرد ما به والدینش اطلاع می‌دادیم و فقط در قبال بچه های دیگه که این رفتارو یاد نگیرن مسئول بودیم در غیر اینصورت اگر مثلا بچه ای تو جمع کردن اسباب بازی‌ها مشارکت نداشت با اطلاع والدینش تا چند دقیقه دیرتر از بقیه به خانواده تحویل می‌دادیم تا تنبیه بشه و حس مسئولیت پیدا کنه...

عاقبت یلخی بار آوردن و لوس کردن بی دلیل بچه ها تحویل گرفتن یه نسل تنبل و بی مسئولیت هست که فقط پشت میز نشینی رو در شأن خودشون میدونن و حتی پشت همون میز هم بشینن منتظر زیر میزی و راحت طلبی بیشترن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خب پس اگر حرفهاشون منطقیه چرا خودتون بهش عمل نمیکنید؟

فیلمشو تازه دیدم 😅 پسرهای من بزرگتر هستن و این روند پول دادن از خیلی سال پیش و بطور اتفاقی با نظریه آقای دکتر پیش رفته بودم مثلاً خیلی وقتها در ازای کاری که انجام دادن بعنوان تشویق گرفتن و تو خرج کردن خسیس هستن 😁مخصوصا پسر بزرگم ،گفتم شرایط زندگی‌ها متفاوت بخام توضیح بدم طولانی و برداشت اشتباه میشه 

خصوصیات اخلاقی بچه ها متفاوت و باید طبق اون بیاید و نباید بیاریم 

شما چون گفتین یک دکتر معرفی کنید منم ایشون رو مثال زدم🖐️🙏 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کتک مداوم که نه منم لازم نمیدونم وتاجایی که راه داره جامو عوض میکنم هنزفری میذارم سردرد نگیرم از داد ...

دقیقا منم همینو میگم 

الان بره روانشناس به قرص های اعصاب ببندنش از این سن خوبه!!! 

والا ادم شاخ درمیاره 

حتما فردا یه بچه گفت کثافت بگیم وایییی بریم مشاوره😐

اصلا درک نمیکنم همون روانشناسا بخدا کتک یکی دوباری زدن

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فیلمشو تازه دیدم 😅 پسرهای من بزرگتر هستن و این روند پول دادن از خیلی سال پیش و بطور اتفاقی با نظریه ...

منم رفتم الان فیلمشون رو دیدم

وایشون نمیگه کلا پول ندید

میگه پول بدید ولی در کنارش کاری کنن تا قدردان باشن 

وبنظرم خوبه اما از یه سنی به بعد میشه بهش عمل کرد 

مثلا بچه ۷ ساله مددسه میره خب نمیشه خیلی ازش توقعی داشت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب چرا پول توجیبی بهش نمیدین؟نمیگم مقدار خیلی زیاد و میلیونی. در حد یه مقدار که حس استقلال کنه دوماه ...

حقیمتش میدادم تاچندماه پیش بعد پرتوقع شد و پدرش ملزم دونست قطع کنه تاتنبیه بشه.بعدش هروقت لازم داشت خرجش میکردیم.دوچرخشوتعمیرمیکردیم،پهباد خریدیم واسه خطش .قول گرفتم خطش خوب بشه وخرید گفتم خیلی خوب بگیری میبرمت موج های آبی وگرفت اما به مریضی پدرش خوردیم ونتونستم براش توضیح دادم اما درک نمی‌کرد ودادوبیداد راه انداخت اینجا باید چکارمیکردم وقتی توهین و شعورش پایینه

هر ماه همسرم حقوق واریز میشع براشون یه مبلغی رو تعیین کرده میزنه فقط هم برا مدریشون هس این مبلغ. هل ...

ولی بگو یکم خرج کنن اگه کلا خرج نکنن بعدا هم عادت میشه نمیتونن در اینده خرج کنن خوب نیست اینجوری هم کلا هر چیزی به اندازه اش خوبه حالا چه پس انداز چه خرج کردن

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...           

ممنون فقط شما درک کردیبه نظرم گاهی لازمه جلو بچه واستادسه باره تحمل کردم این دفعه دیگه باید جلوی احت ...

دختر من 11 سالشه دقیقا همینجور با این تفاوت که پولم بهش میدیم ولی هر روز پول میخواد ندهیم شروع میکنه چیز گفتن فقط زندگیا تو پول میبینه

نگفتم بچرو بگیری زیر کمربنداما گاهی تند شدن و یه سیلی لازمهاینکه میگی مکانو ترک میکنم خیلی رویاییه و ...

باحرفات موافقم جز اون قسمت سیلی زدن چون بچه واقعا موقع کتک خوردن نمی‌فهمه دردی که داره تحمل میکنه بابت چیه باید باهاش صحبت کرد مثلا من خودم دخترمو فرستادم تو اتاق از بیرون باهاش حرف میزدم و میگفتم میدونی چرا الان اون تویی اون جواب میداد و اینطوری شیرفهمش میکردم که چرا داره تنبیه میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دختر من 11 سالشه دقیقا همینجور با این تفاوت که پولم بهش میدیم ولی هر روز پول میخواد ندهیم شروع میکنه ...

دقیقا.بی پول نمیذاریمشون اما مشکل اینجاست که میخان خودشون تعیین کنن چقد توحسابشون باشه.وغیراین صورت بهانه میارن وخوردت میکنن

حقیمتش میدادم تاچندماه پیش بعد پرتوقع شد و پدرش ملزم دونست قطع کنه تاتنبیه بشه.بعدش هروقت لازم داشت ...

عزمزمه لوس شده

دقیقا مثل دختر من و مثل خیلی از بچه ها 

درک ندارن 

فقط میخوان 

باید فقط جایزه بگیرن در قبال کار خوب

بیزادبی کننن پول تو جیبی قطع

😅شما برای تنبیه دختر ۹ ساله که با مادرش ادب رو رعایت نمیکنه راهکار دیگه ای ارائه بدید تا من یاد بگی ...

راهکار رو گفتم 

رک به دخترتون بگید شوخیت خوب نبود ومن ناراحت شدم

این حرفت هم درست نیست ادم با بزرگترش اینطور صحبت نمیکنه

یعنی دختر ۹ساله ی شما حرف رو متوجه نمیشه وحتما باید باهاش اینطور رفتار بشه؟

من خودم با این شیوه تربیتی اشتباه بزرگ شدم ومیدونید نتیجه اش چیشد؟

اینکه موقعی که ازدواج کردم نمیتونستم ناراحتیم رو به همسرم بروز بدم!!

چون عادت کرده بودم در یک اتاق باخودم اون رو حل کنم 

همیشه خودخوری و درون ریزی همراه من بود 

تا الان که کلی کتاب میخونم تا ضعف خودمو بشناسم و بتونم مقابله کنم 

هرکاری به کودک میکنیم اول ببینیم دوس داریم با خودمون هم اونطور رفتار بشه 

تاحالا شده یکبار حال نداشته باشی ظرف بشوری 

چه توقعی داری تنبیه بشی؟

بچه هاهم همینن 

حالا برای تاجایی که بشه باید با بازی تشویق بشن

تنبیه مرحله اخره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏